Лайм

Настя Каменських зробила чергове селфі у ванній - нового нічого, але такій фігурі знову заздрять

Співачка похвалилася спокусливою фігурою

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, часто ділиться з шанувальниками кадрами відвертого характеру. Нещодавно артистка показала сексуальні танці на пляжі, а сьогодні похвалилася фігурою на новому селфі.

Відповідне фото знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Настя позує в чорній нижній білизні, злегка пріспустивши штани. Пікантний знімок зроблений у ванній кімнаті.

Всього за кілька годин фотографія співачки зібрала близько 200 тисяч лайків і ця цифра продовжує стрімко зростати. Шанувальники залишають компліменти під знімком, відзначаючи її струнку фігуру.

"Шикарно виглядаєш", "Неймовірно красива", "Супер фігура, сексі", "Схудла, молодець", "Настюша ти сексуальна і мила, фото просто космос", "Прекрасна фігура", - захоплюються фанати під постом Насті.

  • Ірина Демічева, дружина популярного українського артиста MONATIK'а (Дмитра Монатика), показала спокусливе фото в купальнику, зроблене під час подорожі подружжя в Майамі.
  • Тіна Кароль продовжує дивувати численну армію своїх шанувальників, публікуючи кадри, які від неї ніхто не чекав. На цей раз артистка розмістила в Instagram знімок, на якому зображена в бюстгальтері чорного кольору, що підкреслює її розкішні груди.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами