Лайм

8 пастельних відтінків для стильного манікюру на весну 2020

Який дизайн нігтів в моді в цьому сезоні

Весна 2020 року - час ніжності, мрійливості, веселощів і тепла. Тому в цьому сезоні варто відмовитися від занадто драматичних і контрастних відтінків. Які ж кольори та дизайни манікюру в моді в цьому сезоні? Ми вже дізналися відповідь на це питання, і готові поділитися з вами найбільш трендовими варіантами.

Однією з головних модних фішок в манікюрі на весну 2020 року є райдужний дизайн в пастельних тонах. Можна як зробити оригінальні візерунки, використовуючи кілька кольорів на одному нігті, так і просто нанести однотонне покриття різних тонів на кожен палець. Також можна створити ефект зоряного неба, для цього просто потрібно точково нанести білий лак поверх основного кольору.

Не йдуть із трендів також геометричні візерунки і акцент на одному або декількох пальцях. Але зараз цей акцент повинен бути м'яким і не надто виразним. Можна використовувати кольори, які схожі між собою. Або додати матовий лак в загальний глянсовий дизайн. Таке рішення завжди виглядає дуже стильно і оригінально.

Одними з найбільш модних кольорів у цьому сезоні стали ніжний бузковий і пастельний блакитний, також відомий як "Baby blue". Подібні відтінки чудово гармонують з золотими прикрасами або кремовими акцентами.

І, зрозуміло, не варто забувати про класику. Акуратний елегантний рожевий, нюд або інші подібні тони будуть добре виглядати практично в будь-якому дизайні манікюру. Також можна трохи урізноманітнити такий стиль, додавши невелику кількість блискіток або камінчиків.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими