Лайм

Пилковий манікюр - що це і як зробити його вдома за 20 хвилин

Як зробити манікюр без ножиць

Технології постійно змінюються, і це стосується будь-якої сфери, в тому числі і світу манікюру. Зараз найбільш трендовою стала методика пилкового манікюру, в якому не використовуються ножиці. У цьому матеріалі ми розповімо вам, що це таке, і як зробити такий манікюр вдома всього за 20 хвилин.

Фото: pixabay.com

Для початку розберемося, що таке пилковий манікюр. Все просто - це манікюр, в якому використовуються тільки пилочки різного ступеню жорсткості. Зараз багато майстрів переходять саме на таку техніку, адже вона швидша, безпечніша і зручніша.

Фото: pixabay.com

Для процедури можна використовувати як звичайні пилочки різної твердості (більш м'яку, середню і більш жорстку), так і спеціальний апарат з насадками.

Фото: pixabay.com

Для початку слід обробити пальчики і бічні сторони нігтів і прибрати всю про ороговілу шкіру. Просто акуратно шліфуйте шкіру зручною пилкою до тих пір, поки поверхня не стане гладкою.

Далі потрібно відсунути кутикулу за допомогою спеціальної дерев'яної палички. Потім слід акуратно стерти кутикулу за допомогою пилочки зручною жорсткості. При цьому розпарювати шкіру не обов'язково. Навпаки, з сухою шкірою вам буде набагато простіше працювати.

Тепер слід підпиляти самі нігті, для цього потрібно спочатку використовувати більш грубу пилочку, якщо ви хочете змінити довжину або форму. Після чого слід доопрацювати всі більш м'яким інструментом.

Останній крок - змахнути пил з пальців і нігтів за допомогою пензлика, зволожити руки кремом або олією. При бажанні, нанести через кілька хвилин якесь покриття, попередньо знежиривши нігтьові пластини.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими