Лайм

7 зірок, які приймають свій вік та не приховують сиве волосся: фото

У списку опинилися Шерон Стоун, Сальма Хаєк, Сара Джессіка Паркер та інші

Люди діляться на два типи: перший – ті, хто намагається відчайдушно побороти сивину; другий – ті, хто приймає цей невідворотний процес та навіть встиг полюбити свої сиві пасма. Далі розповімо про зірок, які відносяться до другого типу та вважають новий колір волосся скоріше подарунком, аніж навпаки.

Сара Джессіка Паркер

"Коли я виходжу у світ, я хочу почуватися добре - відповідно до моїх стандартів. Я навіть не можу сказати вам, що саме це за стандарти. Але знайте, що коли ви відчуваєте себе найбільш комфортно та природно, це саме воно. Я хочу почуватися добре, що б це не означало. Мабуть, для мене просто не дуже важлива думка інших", - саме так коментує 57-річна зірка свою зовнішність та сприйняття себе в цілому.

Фото: instagram.com

Сальма Хаєк

56-річна акторка пишається тим, що має сиве волосся. Цей природній процес вона описує наступним чином: "Сиве волосся – це мудрість".

Фото: instagram.com

Читайте також: Колористи порадили, як правильно доглядати за сивіючим волоссям.

Гвінет Пелтроу

50-річна американська акторка та співачка, лауреатка премії "Оскар" також опинилася в числі тих зірок, які не соромляться старіти. "Звичайно, у мене є зморшки і сиве волосся, - сказала вона у коментарі виданню People у 2016 році. - Але я щиро це люблю. Адже це справжня я".

Фото: instagram.com

Джеймі Лі Кертіс

64-річна американська акторка, письменниця, громадська діячка в якийсь момент свого життя усвідомила, що більше не хоче приховувати сивину, і це прозріння прийшло до неї прямо під час чергового фарбування волосся у салоні.

"Прозріння прийшло, коли я сиділа в перукарні і думала: "Що я роблю, знову і знову наносячи на свою голову хімікат, який пече?", - сказала вона Everyday Health у 2017 році.

Фото: instagram.com

Шерон Стоун

65-річна американська акторка кіно та озвучення, продюсерка, гламурна модель приймає свій вік та не боїться з'явитися на обкладинці відомого глянцю з природним кольором волосся.

Фото: instagram.com

Енді Макдавелл

64-річну американську модель і кіноакторку можна сміливо назвати справжньою популяризаторкою сивини, адже на світських заходах вона постає з вишуканою зачіскою. Сміливий колір волосся зірка підкреслює яскравим макіяжем та актуальними вбраннями.

Фото: instagram.com

Меріл Стріп

73-річна американська акторка – ще одна знаменитість, яка вважає, що у сивині немає нічого поганого. Коротку стрижку та біле волосся вона доповнює правильно підібраними аксесуарами: наприклад, окулярами чи масивними сережками.

Фото: instagram.com

Цікаві новини для Вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима