Лайм

Перукарка назвала стрижку, яку не варто робити зрілим жінкам: вона додає віку

Фахівець порадила, чим варто замінити невдалий варіант

Не всі стрижки є вдалими для зрілих жінок, і у такому випадку фахівці рекомендують обирати альтернативи, які допоможуть досягнути позитивного ефекту. Так, перукарка Ніколь Петті розповіла виданню Express, яку зачіску не слід обирати жінкам після 50 років.

Спеціалістка радить жінкам триматися подалі від прямого довгого волосся, яке не має текстури і шарів. Така стрижка буде доречною для юних дівчат, онак після 50-ти вона може лише візуально зістарити обличчя та підкреслити недоліки. "Довга стрижка без шарів може неймовірно зістарити, особливо якщо у вас тонке волосся", - пояснює Ніколь.

Фото: Getty Images

"З віком у жінок і чоловіків волосся стає слабшим, втрачає пігмент, а це означає, що колись густе і пружнє волосся тьмяніє і тоншає, - також говорить вона. - Не втрапляйте у цю пастку, дозволяючи своєму довгому волоссю виглядати млявим та слабким".

Читайте на тему: Як виглядають модні зачіски, які повертають жінкам молодий вигляд.

Це не означає, що всі жінки старше 50 років повинні зрізати свої пасма і назавжди відмовитися від довжини – ні, просто їхнє волосся потребуватиме невеликих вдалих експериментів. Ніколь закликає жінок спробувати зачіски, які підкреслять риси обличчя: "Зробіть прямий чубчик або чубчик-бахрому – така тенденція добре виглядає майже на будь-якій формі обличчя".

Більше того, чубчик має миттєвий ботокс-ефект, "допомагаючи приховати будь-які ознаки старіння на лобі", і для цього вам непотрібно витрачати багато грошей.

До чубчика Ніколь рекомендує додати пасма, що обрамляють обличчя, щоб створити об’єм і рух — це також підходить для всіх типів волосся.

Фото: pinterest.com

"Я розумію, якщо ви витратили все своє життя на те, щоб відрощувати волосся до бажаної довжини, навіть пропускаючи візити до перукаря. Однак надто довгі пасма після досягнення певного віку в більшості випадків вже не мають такого вражаючого ефекту", - резюмує експертка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами