Лайм

Святковий манікюр на 1 вересня: цікаві ідеї для старшокласниць і не тільки

Який манікюр буде в тренді восени 2024 року

Манікюр увійшов у життя кожної дівчини та жінки, де зайняв своє особливе місце у створенні образу. Тренди манікюру мінливі і змінюються відповідно до сезону. Тож з приходом осені, яка для школярок уособлюється з 1 вересня і поверненням за парти, багатьох цікавить питання, які тренди нас чекають.

theLime розповідає про варіанти манікюру для старшокласниць на 1 вересня, а також для решти жіноцтва на осінь-2024.

Читайте також: 7 наймодніших кольорів осені-2024: готуємо теплий гардероб.

Вічний нюд

Роблячи манікюр на навчання або на роботу, багато хто вибирає непомітний нюд. Він буде доцільним і в школу, і для офіційних візитів, адже не порушує суворий протокол. Бежеві і тілесні нігті можна освіжити елементами французького манікюру, легкими геометричними композиціями або ж з ділянками нігтя, покритими прозорим лаком.

Коричневі кольори

Коричневий - ще один відтінок "поза часом", який знову у трендах 2024 року. За словами майстрів манікюру, шоколадно-коричневий це ідеальний відтінок для осені. Насичений коричневий, колір какао або ж молочного шоколаду - цей колір завжди виглядає розкішно, особливо на коротких нігтях.

"Скляні" нігті

На піку популярності в 2024 році тримається манікюр з ефектом "скляних" нігтів. Майстри манікюру радять комбінувати молочні лаки та мерехтливе напилення для створення переливчастого ефекту.

Читайте також: Який вигляд мають наймодніші сонцезахисні окуляри 2024 року.

Французький манікюр

Вічна класика — "французький манікюр" завжди в трендах незалежно від сезону. На нігтиках школярок зворушливо виглядатиме тонкий френч, який знову в моді.

"Глазуровані" нігті

В осінніх модних трендах з'явилися хромовані дизайни у нових варіаціях. Ефекту "глазурованих нігтів" можна досягнути, комбінуючи рожеві кольори зі спеціальним напиленням, а прикрасять вони і старшокласниць, і дам у віці.

Осінні нотки

Манікюр в зелених або жовтих кольорах можна комбінувати з дизайнами з рослин або листя, що буде доречно восени.

Нагадаємо, фаворитом сезону весна-літо 2024 стали бомбери. Цей вид верхнього одягу так сподобався дівчатам минулого року, що перекочував у новий сезон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягне обличчя донизу: візажист назвала помилку в макіяжі, яка додає віку

Як не варто фарбувати брови розповіла візажист - експертка назвала поширену помилку, яку слід уникати

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими