Лайм

Який вигляд мають наймодніші сонцезахисні окуляри 2024 року: фото

Найнеобхідніший аксесуар весни та літа

Сонцезахисні окуляри - важливий атрибут сонячної погоди, здатний захистити очі від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. До того ж вони є популярним фешн-аксесуаром у створенні модних луків. Окуляри здатні ефектно перетворити будь-який образ у наймодніших кольорах весни, зробивши його завершеним. Форми сучасних окулярів порадують модниць різноманітністю та сміливими кольоровими рішеннями. Ознайомтеся з головними трендами сонцезахисних окулярів 2024 року та вирушайте за стильною новинкою.

Читайте також: Широкі ремені стали трендом 2024: з чим носити цей помітний аксесуар.

Котяче око

Класична форма "котяче око" ніколи не йшла в минуле, але у 2024 році вона вийшла на передній план трендів сонцезахисних окулярів. Вперше винайдена художницею Альтіною Шінасі у 1920-х роках загострена краплеподібна оправа підкреслює будь-яку форму обличчя. Силуети з кутами і яскраві кольори - ось способи надати цьому стилю особливої сучасності.

Фото: pinterest.com

Великі окуляри в стилі початку 2000-х

Гігантські окуляри початку нульових, які закривають половину обличчя, увічнені Періс Хілтон та Елізабет Олсен, повертаються у тренди весни та літа 2024 року.

Фото: instagram.com/otraeyewear

Авіатори та ретро-окуляри в тонкій металевій оправі

Сонцезахисні окуляри в металевій оправі - це водночас і вінтажний стиль, і трохи футуристичний. Теплий золотий та холодний срібний відтінки підходять до будь-якого кольору шкіри, тому вибирайте той, який вам більше подобається.

Фото: instagram.com/oliverpeoples

Авіатори – перевірений часом варіант сонцезахисних окулярів. Ви можете вибрати металеву оправу для класичного образу, в якому одночасно присутні два тренди.

Фото: instagram.com/apercueyewear

Окуляри в черепаховій оправі

Сонцезахисні окуляри в черепаховій оправі - виразна, але нестаріюча альтернатива строгим чорним або яскравим кольоровим оправам. Ця класична оправа дозволить вам мати елегантний вигляд, незалежно від силуету.

Читайте також: Спущені плечі – великий тренд весни 2024: з чим носити такий одяг.

Фото: pinterest.com

Футуристичні спортивні окуляри

Коли ви хочете залишитися вдома, але вам потрібно вийти на вулицю, пара футуристичних спортивних окулярів може стати блискучою захисною бронею. Окрім цього ця модель сонцезахисних окулярів чудово захищає шкіру навколо очей.

Фото: pinterest.com

Окуляри у білій оправі

Оправи кольору слонової кістки, перламутру та яєчної шкаралупи мають свіжий та яскравий вигляд. Незалежно від того, чи вибираєте монохромне вбрання, як це робить Періс Хілтон, або поєднуєте з іншими нейтральними тонами, ці відтінки створюють відчуття справжньої спокійної розкоші.

Фото: instagram.com/parishilton

Окуляри з рожевими лінзами

Можна говорити про буквальне сприйняття світу через рожеві окуляри – навіть якщо ваші лінзи тоновані теракотовим, рум'яним чи фуксієвим кольором. Можливо, у цьому споконвічному вираженні навіть є частка правди: деякі дослідження показують, що рожеві лінзи можуть мати позитивний психологічний вплив.

Фото: instagram.com/akila.la

Дізнайтеся також, який манікюр зараз в тренді: новинки весни для різної довжини та форми нігтів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки