Лайм

Стало відомо про багатомільйонні борги покійного соліста The Prodigy

На момент смерті стан музиканта оцінювався у 11,6 млн фунтів стерлінгів

Стан британського музиканта Кіта Флінта, соліста гурту The Prodigy, який оцінювався на момент його смерті у 11,6 млн фунтів стерлінгів ($14 млн) , різко скоротився.

Як пише The Sun, наклавши на себе руки в березні 2019 року, Флінт залишив неоплачені борги та податки на суму 7,3 млн фунтів стерлінгів. На сьогоднішній день, коли всі фінансові питання були врегульовані, стан музиканта скоротився до 4,3 млн фунтів ($5,1 млн).

Після смерті музиканта в ЗМІ та соцмережах багато говорили про його доходи. Зокрема, неодноразово зустрічалися репліки на кшталт "що ж спонукало мільйонера та успішного артиста прийняти настільки непросте рішення?" Однак наразі стало відомо, що за останні два роки, виступаючи з The Prodigy, Флінту вдалося заробити лише 1,5 млн фунтів. При цьому борги перевищували цю суму в рази.

Наприклад, тільки фірма музиканта De Bohun Inns Limited, на яку був оформлений його паб The Leather Bottle в Ессексі, заборгувала близько 500 тис. фунтів стерлінгів. З урахуванням цієї інформації, не виключено, що саме з цієї причини незадовго до смерті Флінт мав намір продати старовинну садибу, яку свого часу придбав разом з коханою, моделлю та діджеєм Маюми, за 1,5 млн фунтів.

Нагадаємо, про раптову смерть вокаліста The Prodigy Кіта Флінта стало відомо 4 березня. Про це в Instagram повідомив засновник гурты Ліам Хоулетт. Тіло музиканта знайшли в його будинку в Ессексі. Після проведення експертизи поліцейські заявили, що смерть артиста не має ознак насильства.

Незабаром після новин про смерть Флінта на офіційній сторінці The Prodigy в Instagram з'явилося ще одне повідомлення Ліама Хоулетта. Згідно з ним, Флінт наклав на себе руки.

  • Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників гурту The Beatles. Фанати "четвірки" лютують.
  • У 2010 році американські вчені почали вивчати геном Оззі Осборна, щоб зрозуміти, як протягом стількох років організм музиканта спрявлялся з такими дозами алкоголю та наркотиків. У це важко повірити, але ця схильність фронтмена Black Sabbath виявилася генетичною мутацією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами