Лайм

Данилко розпустив руки, а Винник заглядав у декольте: як на Х-фактор 10 пройшов 4 випуск

У новому випуску шоу знайшлося місце одразу декільком несподіванкам

5 жовтня на каналі СТБ вийшов 4 випуск 10 сезону шоу "Х-фактор". Цього разу в команду суддів увійшли Андрій Данилко, Настя Каменських, Олег Винник і Оля Полякова, а серед конкурсантів опинилися досвідчені українські артисти - засновник популярного в 90-х дуету "Аква Віта" і учасниця групи "Panivalkova". Lime зібрав найцікавіші моменти шоу.

Першою глядачам показали учасницю 6 сезону "Х-фактора" Валерію Кудрявець. У 2015 році, коли дівчині було всього 16 років, вона пройшла відбірковий тур і потрапила в тренувальний табір. Тоді їй не вдалося впоратися з навантаженням: вона покинула проект і не співала 2 роки. Але тепер Валерія повернулася в улюблене шоу з наміром перемогти. Вона емоційно виконала пісню британської виконавиці Birdy "Strange birds" і отримала 4 "так".

"В такий голос потрібно вкладати все: всю свою душу, всі свої почуття. Тому що це сильний голос, яким ти можеш пробити весь світ", - сказав суддя Х-фактор 10 Олег Винник, який нещодавно став фігурантом скандалу в зв'язку з участю в російському відео "за мир".

Учасник кастингу в 4 випуск шоу "Х-фактор" 10 Антон Гвоздик зворушив публіку історією свого життя: в 16 років він втратив матір і опинився в дитячому будинку. Справитися з горем йому допомогла музика. Юнак брав ключі від музичного кабінету і займався співом, згадуючи про те, що колись пообіцяв мамі стати знаменитим. Тепер, у віці 27 років, Антон вийшов на сцену з яскравою піснею Тамари Гвердцителі "Очі на піску". Публіка аплодувала зі сльозами на очах, троє суддів сказали учаснику "так", але Андрій Данилко виступив врозріз з думкою колег.

"Коли я слухаю, як глядачі реагують, я думаю:"Це їм сказали плескати, або їм дійсно подобається?" Коли ви співаєте внизу це ще можна слухати, але коли приспіви - це, звичайно, жесть. Це дуже істерично і навіть неприємно слухати . Я вам кажу ні", - сказав музикант, за що його освистала публіка. Так чи інакше, Гвоздик пройшов відбірковий тур і відправився в тренувальний табір Х-фактор.

Одним з найбільш пам'ятних у 4 випуску "Х-фактора" 2019 став виступ 32-річної держслужбовиці Анни Іваниці. Дівчина з ефектною зовнішністю і пишними грудьми вийшла на сцену в сукні з глибоким декольте. Судді почали відкрито обговорювати її фігуру, а Олег Винник піднявся на сцену, щоб роздивитися її тіло. Коли Анна виразно заспівала пісню Леді Гаги "Always Remember Us This Way", Оля Полякова і Настя Каменських висловили бурхливе здивування, що дівчина з такою фігурою може виявитися непоганою вокалісткою.

Виступ колишньої ведучої програми "Ревізор: Магазини" Наталії Кудряшової на "Х-Фактор 10" закінчився суперечкою Олі Полякової та Насті Каменських. Наталія виконала арію Пепіти з оперети "Вільний вітер".

"Я знаю, що академічним вокалом тут нікого не можна зачепити. Ці люди виховувалися на іншій музиці, не вчилися в консерваторії. А я скажу вам, що це було дуже добре, свіжо і артистично. Я кажу вам так", - сказала Полякова.

"Важливо не тільки, як і де ти вчився, Оля. Важливий результат. Я минулого рку виграла це шоу, і знаю, що потрібно для того, щоб йти тільки вперед", - парирувала Каменських. Коли Кудряшова покинула сцену, між суддями продовжилася сварка.

"Оля, що ти мазу тягнеш за таких вокалістів. Ти ж сама не співаєш так на сцені. Тільки вкраплення у тебе є. Ти вмієш так співати, це дуже круто. Але покажи, хто у нас є відомий, хто так ось волає? - розлютилася Каменських. - Я так теж можу. у мене такий діапазон, що мене просто звали в оперу, але я відмовилася. Мені це не цікаво".

Несподіваною подією стала поява на сцені засновника й учасника популярної в 90-і української групи "Аква Віта" Ігоря Балана. 47-річний музикант після розпаду проекту в 2002 році продовжував працювати в шоу-бізнесі в якості аранжувальника, композитора і автора пісень, але не відчував себе реалізованим. Він виконав пісню власного авторства, яку пізніше віддав Віктору Павлику, - "Город зеленого цвета".

"Кому, як не вам знати, що шоу-бізнес - це мінне поле, - звернувся Балан до суддів Х-Фактора, констатувавши, що підірвався на ньому. - Мені доводиться починати з нуля".

Виконання Балана виявилося невдалим: Полякова і Данилко підтримали його участь проекті, а Каменських та Винник виступили проти.

У світлі популярності руху #MeToo і нескінченних скандалів з домаганнями вчинок Андрія Данилка стосовно екс-учасниці української інді-поп групи "Panivalkova" Ірини Кульшенко можна назвати кричущим. Коли дівчина талановито виконала французьку пісню "L`amant de minuit", акомпануючи собі на синтезаторі, всі судді сказали їй "так". Зрадівши, Ірина вирішила обійняти і розцілувати їх. Але коли черга дійшла до Андрія Данилка, той розпустив руки, двічі доторкнувшись до її стегон.

"Це що, незаконно?" - запитав він у відповідь на зауваження Олі Полякової.

"Законно", - сказала співачка, виправдавши тим самим вчинок колеги.

В 4 випуску "Х-Фактор 10" знову не обійшлося без колишніх колег Насті Каменських. На сцену вийшла група NZK, фронтмен якої, Вася Напильник, був бек-вокалістом групи Потапа і Насті протягом 5 років. Зачепити публіку музиканти вирішили провокаційним текстом в стилі хіта "голочки": "Я на даху, на даху я, я на даху чекаю тебе". Цього, разм з їх комічною хореографією, виявилося досить, щоб отримати чотири "так".

По-справжньому професійним став виступ Вікторії Корженок, викладача естрадного вокалу в академії ім. Глієра. У числі її випускників - учасниця 4 сезону "Х-фактора", співачка Мішель Андраде. Також в академії прослуховувався переможець 6 сезону шоу Меловін.

"Він як раз вступив, і у вас потім переміг", - розповіла Вікторія.

Крім роботи, будинки і підробітку в джазовій школі, досвідченій вокалістці хотілося виступати. На сцені "Х-фактора 10" вона виконала хіт Білла Уізерса "Is not No Sunshine" і отримала три "так". Андрій Данилко не дав прямої відповіді, лише констатувавши, що йому чогось не вистачило у виступі Вікторії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами