Лайм

Топові порносайти дякують Голлівуду за "Джокера" - ось що відбувається з їх рейтингами

Великі ресурси поділилися статистикою, яку не можуть пояснити і самі

Фільм "Джокер" Тодда Філліпса не на жарт схвилювала любителів кіно. Ось вже другий тиждень в мережі дискутують на теми того, як показав себе у ньому Хоакін Фенікс, і чи отримає він за цю роль "Оскар". Думки з цього приводу розходяться, і якщо актора не нагородять кіноакадеміки, то от порноресурси PornHub та xHamster точно мають придумати, як йому віддячити. Адже їх рейтинги стрибнули до небес.

Незабаром після прем'єри обидва ресурси поділилися статистикою, яку не можуть пояснити і самі. Чи то справа у блискучій грі Хоакіна Фенікса, чи так постаралися костюмери та гримери, але любителі нехудожнього кіно з поміткою "18+" дали волю фантазіям і масово кинулися шукати Джокера на найбільших порносайтах.

"Наша статистика показала, що всього за чотири дні пошукові запити зі словом "Джокер" досягли 741 тисячі з піком 291 тисяча за день 6 жовтня. Це перемога!" - цитує представників PornHub портал LadBible.

При цьому радіє прем'єрі "Джокера" не тільки PornHub. Схожим успіхом хвалиться і його найближчий конкурент xHamster - активність відвідувачів на сайті зросла в 13 разів: "Люди тепер фантазують про бісового Джокера. Людська сексуализация іноді буває дивною, але пошуки Джокера виросли в більш ніж 13 раз, і це неймовірно", - розвів руками віце-президент компанії Алекс Хокінс.

Як стало відомо раніше, "Джокер" Тодда Філліпса встановила в США рекорд жовтня за прем'єрними зборами у прокаті, зібравши за перший вікенд $93,5 млн.

  • 44-річний Хоакін Фенікс, який зіграв головну роль в трилері "Джокер", розповів, що заради цього проекту втратив більше 23 кг. Актор також зізнався, що у нього розвинулося розлад і він став одержимий своєю вагою.
  • Читайте також на The Lime, як Хоакін Фенікс, Хіт Леджер та Джаред Лето впоралися з роллю лиходія DC, перетворивши мультяшного негідника на божевільного вбивцю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами