Лайм

З вітальні Єлизавети II зникло фото Меган Маркл: британські ЗМІ вирішили, що це війна

За однією з версій, вся справа у відвертому документальному кіно

Британські ЗМІ прийшли до висновку, що дружина принца Гаррі, герцогиня Меган Маркл, потрапила в немилість 93-річної королеви Єлизавети II. Причиною цьому став столик з сімейними фото, з якого зник портрет онука з дружиною.

На це журналісти звернули увагу під час зустрічі королеви з Вищим комісаром Гренади у Великобританії Кішею Грант в Букінгемському палаці. Найбільш уважні помітили столик в кімнаті, на якому стоять сімейні фото - знімки двох онуків Єлизавети, принців Вільяма та Гаррі, а також портрет Вільяма з Кейт Міддлтон. Примітно, що ще недавно на тому ж столику було три рамки, пише Express.

Інтер'єр вітальні порівняли з фотографією цієї ж кімнати під час липневої зустрічі королеви з політиком Борисом Джонсоном. Тоді на столику, крім вищезазначених фото, також перебувала рамка зі знімком принца Гаррі та Меган Маркл.

Порівнюючи фотографії, журналісти і користувачі соцмереж стали висувати різні версії причин, через які королева могла прибрати знімок. Заговорили на сторінках ЗМІ і про те, що між Єлизаветою II та Меган Маркл знову виникли непорозуміння.

За однією з версій, Меган Маркл могла потрапити в немилість королеви після виходу на екрани документального фільму "Гаррі та Меган: африканська подорож". У ньому герцоги Сассекські відверто розповіли про тиск з боку ЗМІ, а також про відносини в королівській родині. Як пізніше стверджували джерела, наближені до Букінгемському палацу, фільм здивував королівську родину зайвими подробицями, які стали загальним надбанням.

  • Раніше принц Гаррі та Ед Ширан записали дотепне благодійне відео на честь Дня психічного здоров'я. У ньому Ширан жартує про рудих, а Гаррі говорить про допомогу ближнім.
  • Дивіться також на The Lime, як принц Гаррі та Меган Маркл показали сина Арчі. У мережі знову сперечаються, на кого ж схожий юний герцог.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами