Лайм

Дует Віктора Павлика з сином і танці Данилко: як пройшов 7 випуск шоу Х-фактор 10

Дивіться найяскравіші виступи нового випуску шоу СТБ

26 жовтня на каналі СТБ вийшов 7 випуск 10 сезону вокального шоу "Х-фактор". Цього разу суддівські крісла зайняли Андрій Данилко, Настя Каменських, Оля Полякова та італійський оперний співак Алессандро Сафіна. Ось, чиї виступи вони оцінили найвище.

Першим фаворитом суддів стала група Vinok. Її вокалістка народилася в Бельгії, жила у Франції та Америці, але переїхала в Україну разом із чоловіком. Пару об'єднала не лише взаємна любов, а й захоплення музикою. Це дозволило створити групу, чия авторська пісня "Rules / House" зібрала 4 "так" і була визнана готовим хітом.

Аліса Стрига намагалася пробитися на естраду з 16 років, але продюсер відмовляв її від сміливих кроків. За 3 роки спільної роботи їх проект так і не вистрілив, і коли співпраця закінчилася, продюсер відібрав у виконавиці все пісні. На щастя, вокальних здібностей, артистизму і виразності пісні Miss Li вистачило, щоб зібрати на "Х-фактор 10" 4 "так".

Колись учасники дуету Razsoyl були парою, але зараз їхні відносини перейшли в дружнє і творче русло. На сцені "Х-фактора" Філіп і Ніка виконали оригінальну і непросту з вокальної точки зору авторську пісню "Думи".

"Брати авторську пісню, ще й таку повільну - дуже сміливо. Треба дати вам шанс", - заявила Оля Полякова, і її підтримали інші судді проекту.

Поліна Безносюк з дитинства соромилася свого обличчя. Крім проблем зі шкірою, на оці у дівчини була велика темна родимка, через яку вона часто ставала об'єктом насмішок. Щоб повернути впевненість у собі, Поліна вдалася до операцій, але навіть після втручання хірургів вона соромилася показувати людям, як співає. Зі сльозами на очах дівчина заявила, що мріє побороти страх.

"Коли ти почала співати, я бачив, як ти тремтиш. Але ти себе переборола", - зауважив Алессандро Сафіна, коли дівчина виконала хіт Кеті Перрі "I Kissed a Girl". Решта суддів також підтримали сміливість Поліни, і вона вирушила в тренувальний табір.

Марина Тимофійчук з Києва давно захоплюється співом. За лаштунками вона розповіла, як зустріла свою любов, але незабаром після весілля чоловік перетворився на деспота. Життя в золотій клітці привело її до зловживання алкоголем: вдень Марина займалася дітьми, укладала їх спати, а тоді сідала за рояль, писала пісні і пила. Сьогодні виконавиця в розлученні, і прийшла на шоу, щоб показати приклад іншим жінкам, які страждають від домашнього насильства. Її авторська пісня "Татанці" отримала високу оцінку суддів і проклала їй шлях в тренувальний табір.

Дует Dostal на сцені шоу "Х-фактор" виконав авторську пісню "Около колокольни", яка рішуче не сподобалася суддям. Вони не вловили її сенсу і в цілому визнали не дуже цікавою. Проте група отримала 4 "так", і багато в чому цьому сприяв голосистий учасник Артем, який знімався у кліпах Полякової та Каменських. Другий член команди отримав цілих 5 "так": після виступу він покликав на сцену свою дівчину і зроби їй пропозицію руки і серця.

25-річний Іван Філіпенко - музичний керівник в дитячому санаторії і любитель важкої музики. Свій вокал він відпрацьовував у актовому залі, і місцеві санітарки порекомендували йому їхати на "Х-фактор". Всупереч екстравагантному іміджу, він заспівав несподівану пісню "Эти глаза напротив", змусивши суддів танцювати. Данилко при цьому знову продемонстрував любов до обіймів нижче пояса, сміливо облапавши Полякову за сідниці.

Неймовірним вокалом здивувала суддів Надія Боднарук. Космічна дівчина виконала пісню на вірші Лесі Українки, а на сцені їй акомпанували музиканти, в числі яких опинилася навіть арфистка. Оля Полякова розсипалася в компліментах і назвала Надію соловейком. Отримавши 4 "так", талановита виконавиця вирушила в тренувальний табір.

Одним із найяскравіших у 7 випуску "Х-фактора" 26.10.2019 став виступ групи GANNA BABY. Команда з трьох чоловік виконала попурі, зав'язкою якого став хіт Billie Eilish "Bad Guy". Судді дійшли думки, що виступ учасників був божевільним в хорошому сенсі.

"Сцена допускає ненормальність", - констатував Данилко.

Цікаво, що Оля Полякова і Настя Каменських знайшли у вокалістці групи спільні з ними риси: Полякова похвалила ноги, а Каменських - волосся. Дійсно, схожість Анни з НК складно не помітити.

17-річний Рауль Хамза вже брав участь в "Х-факторі" разом з братом і сестрою. Його рідні зайнялися сольними проектами, а Рауль залишився на узбіччі: брат сказав йому, що без тріо він ніхто. Хлопець вирішив довести, на що здатний, і виконав на сцені відому композицію "Bensonhurst blues". Виступ принес юнакові 4 "так" і комплімент від Алессандро Сафіна.

Катерина Єрошкіна - онука відомої оперної співачки Лілії Лобанової, яка 25 років співала на сцені Київської опери. Лише після смерті бабусі жінка відчула, що хоче займатися музикою по-справжньому. Свій академічний досвід вона вирішила застосувати на естраді.

Полякову вразило сильне і красиве сопрано Катерини, але у неї вкотре виник конфлікт з Каменських. НК не вірить, що академічний вокал може звучати цікаво в реаліях українського шоу-бізнесу. Полякова відповіла, що у неї на концертах оперна версія "Шльопок" отримує найбільше оплесків. Після бурхливих обговорень судді віддали жінці 4 "так".

Останньою і найбільшою несподіванкою 7 випуску "Х-фактор 10" стала поява на сцені Олександра Павліка, який підготував дует разом з відомим батьком. Павлік-молодший вже брав участь у вокальному шоу, але не став переможцем. У 2019 він застосував важку артилерію, і судді не змогли відповісти відмовою. Але їх умовою стала участь в проекті самого Віктора Павліка. Ось, як співак оцінив цю ідею.

  • Раніше суддя Х-фактора Оля Полякова блиснула в Instagram шикарною фігурою і розповіла, як схудла. Щоб підтримувати стрункість, їй доводиться йти на певний жертви.
  • Якщо ви пропустили попередній випуск Х-фактора 10, дивіться його найяскравіші виступи. У 6 кастингу брала участь бек-вокалістка Ірини Білик і брат Дмитра Колдуна.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Х-Фактор 10

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами