Лайм

Фінал Дитячого Євробачення-2019: хто переміг і як виступила українка Софія Іванько

Цього року за кришталевий мікрофон боролися 19 країн-учасниць

24 листопада в польському місті Глівіце відбувся фінал Дитячого Євробачення-2019. Цього року в пісенному конкурсі взяли участь 19 країн, в тому числі і Україна. За підсумками голосування глядачів ьа членів журі, переможницею була названа представниця Польщі Вікі Габор. Українка Софія Іванько та її авторська пісня The Spirit Of Music, зайняли 15 місце.


Фото: Софія Іванько, facebook.com

Першу трійку фаворитів конкурсу цього року також розділили представник Казахстану Ержан Максим (227 балів) та представниця іспанії Мелані (212 балів). До першої п'ятірки країн також потрапили Нідерланди та Франція. До десятки - Північна Македонія, Італія, Австралія, Вірменія та Сербія.

Номер переможниці, юної співачки Віки Габор, з її піснею Superhero глядачі та судді оцінили в 278 балів. Примітно, що це вже друга поспіль перемога Польщі на Дитячому Євробаченні. Минулого року в Мінську (Білорусь) перше місце дісталося виконавиці Роксані Вегель.

Що ж стосується України, цього року країну представляла 14-річна мешканка Києва Софія Іванько. Юну співачку серед 10 фіналістів національного онлайн-відбору обрали члени журі НСТУ (Національної суспільної телерадіокомпанії України). На конкурсі дівчинка виступила з піснею The Spirit Of Music ("Дух музики") і отримала 59 балів.

  • Читайте також на The Lime, як пройшов 11 випуск вокального шоу "Х-фактор 10", в ході якого судді обирали 12 учасників для прямих ефірів, і як раптове рішення Андрія Данилка збило всіх з пантелику.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами