RU  UA

Події

У Росії показали "Слугу народу", ось тільки є одне "але" - здається, жарт про Путіна вирізати забули

Місцевий канал придбав права на трансляцію українського серіалу з Володимиром Зеленським

11 грудня в Росії почали транслювати український серіал "Слуга народу", в якому роль президента України грає нинішній глава держави Володимир Зеленський. Оце так збіг, правда? Після хвилі обурення у соцмережах, мовляв, а чи це прийнятно взагалі, з'ясувався нюанс - фільм східному сусіду продав правовласник, шведська компанії Eccho rights. І, схоже, що продав з оригінальним сюжетом, в якому Зеленський називає президента РФ Володимира Путіна "хублом".

Мова йде про жартівливий епізод серіалу, в якому нібито новоспеченому президентові Голобородьку пропонують обрати дорогий годинник. Як підкреслили глядачі серіалу в Україні, буде дуже дивно, якщо фрагмент "Слуги народу" не буде підданий цензурі на росТВ.

Так от, у сцені з годинником прем'єр-міністр України, роль якого грає актор Станіслав Боклан, пропонує новообраному президентові кілька іменитих брендів на вибір і перераховує їх назви. Зупиняється кіногерой на годиннику швейцарського бренду Hublot (у вимові остання буква опускається). Такі годинники, згадує він, носить президент Росії Володимир Путін.

Кумедно, але епізод справді не видалили. Як пишуть перші російські глядачі серіалу в Twitter, фраза Зеленського "Путін - хубло" залишилася у своєму первозданному вигляді.

Деякі навіть розглянули в цьому ознаку "відлиги", ось тільки секрет, швидше за все, криється в іншому. Канал ТНТ, який купив права на серіал, є приватним і не потребує дозволу Кремля на трансляцію того чи іншого контенту.

  • Раніше перша леді України дала ексклюзивне інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про себе, чоловіка та дітей, про непростий для родини період президентських виборів та свої будні після перемоги на них її чоловіка Володимира Зеленського.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. Цього разу до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Певица Светлана Лобода исполнила Щедрик Леонтовича с 100 украинских латвийских детей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

В Киеве на Террасе River Mall пройдет премьера культового спектакля Здравствуйте я ваша тетушка с Алексеем Вертинским

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Спивоче поле откроется Магический сад – парк со сказочными героями, цветочными инсталляциями и яркими фотозонами