Лайм

Яким на Х-фактор 10 буде суперфінал, і хто ж здобуде перемогу

Увечері 28 грудня на вокальному шоу оберуть переможця

10 сезон Х-фактор ледве встиг розпочатися, а сьогодні ми вже говоримо про його завершення. Увечері 28 грудня на сцені проекту відбудеться суперфінал - його автори обіцяють глядачам грандіозне шоу за участю зірок першого ешелону, за підсумками якого також буде обраний переможець вокального шоу.

У претендентах на перемогу в фіналі Х-фактор 10 підопічні Олі Полякової та Ігоря Кондратюка - володар заразливої харизми Георгій Колдун та найкраща з вокалісток всіх сезонів Еліна Іващенко. Що цікаво, цього вечора у дівчини є шанси стати другою переможницею проекту, адже раніше перші місця діставалася переважно чоловікам (останньою переможницею у 2013 році ставала Аїда Ніколайчук). Дивитися онлайн-трансляцію каналу СТБ можна буде як у мережі, так і на ТБ.

Що ж стосується програми в цілому, фінал Х-фактор 10 перетворитися на справжній концерт, на сцені якого планують виступити не тільки претенденти на перемогу, але й українські Хітмейкери MONATIK, Вєрка Сердючка, хіп-хіп-виконавиця alyona alyona, співачка Джамала та інші. Відкриє цей вечір Тіна Кароль.

Наостанок ми вирішили поцікавитися думкою читача, хто ж переможе у фіналі шоу Х-фактор 10? Харизма і артистичність Георгія Колдуна чи талант та завзяття Еліни Іващенко?

Фінал Х-фактор 10 - дивитися онлайн 16 випуск від 28.12.19:

  • Раніше телеканал СТБ та UA: Суспільне мовлення назвали другого члена журі, який візьметься оцінювати конкурсантів Національного відбору на Євробачення-2020. З новим ім'ям відбірковий етап стає цікавішим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами