Лайм

Кейт Міддлтон відсвяткувала 38 день народження заздалегідь, не чекаючи на принца Гаррі та Меган Маркл (фото)

Сам же день народження герцогиня вирішила провести виключно в компанії чоловіка та дітей

9 січня герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма, святкує свій 38 день народження. Хоча ні, все не зовсім так. Всупереч забобонам, вона вже відсвяткувала його заздалегідь, зібравши для цього приятелів та рідних.

Як пише People, винуватиця торжества зібрала гостей в Анмер-холі ще у минулі вихідні, відразу після недільної служби в церкві святої Марії Магдалини. Привітати герцогиню зібралися її батьки, приятелька Роуз Ханбері, яку раніше преса називала імовірною коханкою принца Вільяма, хресні принцеси Шарлотти і багато інших. Проте, як зазначили журналісти, захід пройшов без принца Гаррі та Меган Маркл.

Фото: people.com

Наскільки відомо, зараз герцоги Сассекські знаходяться в Канаді. Там же з сином Арчі і мамою Меган Маркл Дорією вони провели всі різдвяні вихідні і, схоже, не планували повертатися до Британії для святкування дня народження Кейт Міддлтон. У свою чергу, дружина принца Вільяма не переносила дату заради ще двох гостей.

Фото: people.com

Фото: people.com

Сам же день народження герцогиня вирішила провести виключно в компанії чоловіка та дітей. До того ж раніше в ЗМІ вже говорили про те, що принц Вільям вже спланував відпустку з нагоди дня народження дружини. Родина відсвяткує його у спокійній атмосфері на приватному острові Мюстік.

  • А тим часом в мережі не вщухає ажіотаж навколо раптового рішення принца Гаррі та Меган Маркл скласти з себе королівські повноваження. У новому 2020 році подружжя вирішило почати кардинально нове життя.
  • Незабаром після цієї новини на рішення пари відреагувала і королева Єлизавета II. Схоже, для найбільш обговорюваною родини в Британії цей крок принца Гаррі та Меган також став несподіванкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами