Лайм

Остання незаміжня внучка Єлизавети II виходить заміж - в Букінгемському палаці назвали дату

Весілля відбудеться вже дуже скоро

Принцеса Беатріс та італійський мільйонер Едоардо Мапеллі Моцці визначилися з датою урочистості. Весілля останньої незаміжньої внучки королеви Єлизавети II відбудеться 29 травня 2020 року.

Про це сказано на офіційній сторінці Букінгемського палацу в Instagram. Церемонія буде проведена в Королівській каплиці в палаці Святого Джеймса. Після цього в садах Букінгемського палацу відбудеться приватний прийом, влаштований особисто королевою Єлизаветою II.

Нагадаємо, що про заручини принцеси Беатріс та її коханого стало відомо у вересні минулого року. У Instagram-акаунті Букінгемського палацу з'явилися їхні спільні знімки зі зворушливою заявою від пари.

Принцеса Беатріс і Едоардо Моцці знайомі з дитинства. Їхні стосунки зав'язалися саме після весілля принцеси Євгенії. Правда, в той момент молодий бізнесмен був ще заручений з архітектором Дарой Хуанг, яка два роки тому навіть народила йому сина.

Подробиці з особистого життя Моцці, які тоді спливли, погрожували королівській сім'ї скандалом, проте принцеса Беатріс не є спадкоємицею престолу, а тому не потребує особистого схвалення королеви, яка не заохочує подібні союзи.

  • Після відмови принца Гаррі і Меган Маркл від королівських повноважень принцеси Беатріс і Євгенія можуть взяти на себе деякі з їхніх обов'язків. Про це розповів королівський біограф і консультант серіалу "Корона" Роберт Лейсі.
  • Раніше принц Гаррі пояснив рішення відмовитися від королівського титулу. Він шкодує про те, що життя не склалося так, як вони з Меган очікували, але розраховує на мирне майбутнє.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами