Лайм

У світі пройшли перші концерти з голограмою Уїтні Х'юстон - думки шанувальників розійшлися

Діджитал-версія співачки проїде десятки міст світу

У світі пройшли перші концерти покійної співачки Вітні Г'юстон, яка повернулася до фанів у вигляді голограми. Діджитал-версія виконавиці виступає на сцені з гуртом та підтанцьовкою, виконуючи найкращі хіти на кшталт пісень I Will Always Love You, Higher Love, I Want To Dance With Somebody та інших.

Світовий тур голограми Вітні стартував з масштабним шоу в британському Шеффілді, що правда, виправдав надії далеко не всіх шанувальників співачки. У мережі вже з'явилися перші фото та відео концерту.

Фото: Getty Images

Примітно, що це не перша поява голограми Вітні Г'юстон на публіці. Вперше Діджитал-версію співачки вивели на сцену в 2016 році для дуету з Крістіною Агілерою у шоу "Голос", але з огляду на те, що копія артистки виявилася далеко не ідеальною, ідею туру з голограмою довелося відкласти.

У наступні роки автори голограми продовжували вивчати архівні фото та відео виступів артистки, щоб скорегувати її рухи, міміку та інші деталі. Старт всесвітнього туру перенесли на початок 2020 року - голограма проїде містами світу, виступить, в тому числі, і в столиці України.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Сама ідея туру з голограмою припала шанувальникам Г'юстон до душі. Що правда, після першого концерту глядачі в думках розійшлися - голограмі співачки знову повірили далеко не всі, пише Metro.

Якщо одні залишилися в захваті від шоу, то інші відгукнулися про захід з критикою. За словами глядачів, під час шоу рухи та міміка голограми часто не відповідала пісні, а місцями і зовсім не була схожою на зірку.

  • Нагадаємо, в 2012 році помічниця Вітні Г'юстон знайшла 48-річну співачку у ванній готельного номера без свідомості. Артистці провели серцево-легеневу реанімацію, але врятувати її не вдалося. І ось чому трагічна смерть співачки досі викликає сумніви.
  • Раніше в мережі з'явилася невідома пісня Вітні Г'юстон. Трек оприлюднили через сім років після її смерті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги:

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами