Лайм

5-річна дівчинка написала листа сусіду-пенсіонеру - тепер їм зачитуються тисячі людей у всьому світі

З такою підтримкою старому вже не буде самотньо

93-річний чоловік отримав лист від 5-річної сусідки, яка перестала помічати пенсіонера з вікна своєї квартири. І його текст малого кого залишить байдужим. Через карантин пенсіонер і дівчинка змушені сидіти у чотирьох стінах, але з такою підтримкою старому вже не буде самотньо.

Змістом її листи на особистій сторінці в Твіттер поділилася дочка пенсіонера, користувачка з ніком LMS6. Всього за пару днів її пост зібрав у соцмережі понад 140 тис. лайків і быльше 23 тис. репостів.

"Моєму дідусеві 93, він на самоізоляції, але зі здоров'ям у нього все добре, - розповіла дівчина. - Він отримав найпрекраснішого листа у світі від своєї 5-річної сусідки. Будь ласка, прочитайте його, воно напевно змусить вас посміхнутися".

"Привіт, мене звуть Кіра. Мені п'ять років, - написала дівчинка чоловікові. - Мені доводиться сидіти вдома через коронавірус. Я просто хочу дізнатися, у тебе там все добре? Я намалювала тобі веселку, щоб ти пам'ятав, що не ти не сам. Будь ласка, відповідай, якщо зможеш. Твоя сусідка з квартири №9".

Фото: twitter.com/hey_im_ginger

Чоловік виявив лист у своїй поштовій скриньці і, звичайно, був зворушений до глибини душі. Повернувшись додому, він поспішив написати Кірі відповідь:

"Привіт, Кіро! Я був дуже радий отримати твого листа, в якому ти цікавишся моїм станом. І я радий повідомити, що почуваю себе добре. Як і ти, я теж сиджу вдома, але мені приємно чути, що ти турбуєшся про мене, - написав він. - Мене звуть Рон, і мені 93 роки. Я був першою людиною, яка приїхала у (згадується місто, яке важко розібрати через почерк - theLime) в 1955 році. Ситуація з коронавірусом жахлива, і ми маємо зробити все, що можемо, щоб її подолати. Сподіваюся, всі будуть здорові. Твоя веселка просто чудова, поставлю її на своєму вікні, щоб її побачили всі. Хочу ще раз подякувати тобі за лист. Сподіваюся, твій режим ізоляції скоро закінчиться. Рон з 24-ої квартири".

Фото: twitter.com/hey_im_ginger

Тож не дивно, що публікація LMS6 стала вірусною, адже в коментарях користувачі мережі називають лист дівчинки найпрекраснішим з того, що вони бачили і чули за місяць ізоляції.

  • Теж зажурилися на карантині? Погляньте на фото цього поросяти в тюльпанах і отримаєте +10 до радості.
  • Користувачі соцмереж пародіюють вдома відомі картини, і це найкраща розвага в дні карантину. Виявляється, шедевр Сальвадора Далі можна змайструвати з підручних... млинців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: карантин

Читайте також