Лайм

У справі про смерть Енді Картрайта з'явилося багато питань. Історія стає все більш заплутаною

Експерти продовжують знаходити зачіпки

До вечора 30 липня стали відомі нові подробиці у справі про смерть українського репера Енді Картрайта, тіло якого знайшли в його квартирі розчленованим на кілька частин. І чим більше деталей з'являється в ЗМІ, тим більш заплутаним стає ця історія.

Згідно з версією дружини Картрайта, репер помер ще кілька днів тому від передозування наркотиків. Жінка нібито вирішила приховати цей факт від шанувальників чоловіка, розчленувати і заховати тіло, а самого Картрайта оголосити безвісти зниклим. Ця історія здивувала громадськість, але ще більше - друзів виконавця, адже вони впевнені, що наркотики Картрайт не приймав. Час від часу у нього були проблеми з алкоголем, але точно не із забороненими препаратами. І це тільки один з нюансів.

Енді Картрайт Фото: instagram.com/kkkartrait

Незабаром після цього Telegram-канал Baza опублікував нові деталі справи, згідно з якими тіло Картрайта розрізали двоє людей - дружині репера допомагала її мати. При цьому жінкам вдалося ампутувати кінцівки практично ідеально. На одному з передпліч репера криміналісти нібито знайшли сліди чоловічої руки, що може говорити про ознаки боротьби.

Джерело також стверджує, що нутрощі Картрайта випрали в пральній машинці, а деякі частини тіла помістили в сіль. Після розчленування трупа на п'ять частин жінки вимили квартиру і ретельно намагалися позбутися запаху.

Повернувшись до версії з передозуванням наркотиків слідчі з'ясували, що шприц, який дружина репера нібито знайшла поруч з його трупом, викинули. Інших доказів її словами немає. У свою чергу, історії про передозування здивувався і колега Картрайта, ведучий Versus Battle Олександр Тімарцев, більш відомий під сценічним ім'ям Ресторатор. У бесіді з РЕН-ТВ він підтвердив той факт, що Картрайт іноді міг прикластися до алкоголю, але не до наркотиків.

Енді Картрайт з дружиною Фото: instagram.com/kkkartrait

Ще пізніше в мережі з'явилася інформація, що наркотиків в крові Картрайта експерти не виявили взагалі. Що правда, її джерела поки офіційно не підтвердили.

  • Нагадаємо, Енді Картрайт (Олександр Юшко) народився в українському місті Ніжин. Закінчивши місцевий ВНЗ, репер перебрався до Санкт-Петербурга, де заявив про себе на YouTube-проекті Versus Battle. З дружиною Мариною Кохал Картрайт жив уже кілька років і виховував їх спільну дитину, якій скоро виповниться три роки.
  • Дивіться також на theLime кращі виступи Енді Картрайта на Versus Battle, які принесли йому впізнаваність та мільйони переглядів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами