Лайм

Повернення Олега Винника та новий випадок Covid-19: як пройшов 7 випуск "Танців з зірками"

7 випуск шоу виявився найнасиченішим у новому сезоні

Увечері 11 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 7 випуск шоу "Танці з зірками-2020", в якому українські музиканти, актори, спортсмени та інші знаменитості пробують себе в ролі бальних танцюристів. Цієї неділі проект не покинула жодна з 14 пар учасників, дехто не зміг вийти на паркет, а дехто запалив його надзвичайно ефектними танцями.

Якщо ви пропустили насичений подіями 7 випуск і старанно шукаєте останні новини, ми готові розповісти вам найважливіше. І так, Олега Винника дійсно вирішили повернути на проект.

Баттл солісток "ВІА Гри"

Санта Дімопулос не жартувала, коли минулого випуску кинула виклик своїй колезі з гурту "ВИА Гра" Надії Мейхер. Увечері 11 жовтня співачки вийшли на паркет з ефектним пасадоблем, який виконали без своїх партнерів. Судді назвали номер одним з найгарячіших у цьому ефірі, ну а хто показав себе краще - судити глядачам, які не перестають сперечатися, хто ж з екс-учасниць "ВИА Гри" талановитіший.

Юлія Сахневич і Позитив не вийшли на паркет - соліст гурту "Время и Стекло" захворів на коронавірус

Для Юлії Сахневич і Позитиву цей тиждень на "Танцях з зірками" виявився найважчим. Танцівниця на генрепетиції втратила свідомість від перевтоми, а на наступний день соліст гурту "Время и Стекло" отримав позитивний тест на Covid-19. Пара була змушена пропустити 7 випуск, а тепер буде всіляко намагатися не залишити проект. Адже згідно з правилами, учасники можуть пропустити з особистих причини лише один випуск.

Юлія Сахневич і Позитив Фото: Instagram / Танці з зірками на 1 + 1

Ілона Гвоздьова вдруге стала мамою

Незадовго до старту 7 випуску учасниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова народила хлопчика. Хореограф поділилася першим знімком з пологового будинку і навіть встигла повернутися до палати до старту ефіру.

Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова Фото: Instagram / Танці з зірками на 1 + 1

Кращий танець вечора

Єдиною парою, яка отримала в 7 випуску 40 балів з 40-ка можливих, стали Санта Дімопулос та Макс Леонов. Джайв учасників так сподобався суддям, що всі вони зійшлися в думках і підняли 10-ки.

Чи повернеться Олег Винник

Як уже згадувалося вище, згідно з правилами шоу, учасники з особистих причин можуть пропустити лише один ефір. Автори шоу справді вирішили зробити виняток і повернути Олега Винника, який пропустив два ефіру через коронавірус, але сам співак ввічливо відмовився. Під час відеодзвінка до студії Винник повідомив глядачам, що повністю одужав і отримав негативний результат тесту на Covid-19, але не готовий повернутися на паркет, так як пропустив місяць тренувань.

Хто покинув 7 випуск шоу

Як ви могли здогадатися ще минулого тижня, через виліт Олега Винника та Олени Шоптенко кількість пар позапланово скоротилося на два. Відповідно, в цьому ефірі проект не покинув ніхто, хоча в зоні ризику опинилися Надія Мейхер та Ольга Фреймут. Учасниці виконали так званий танець за життя, після чого дізналися рішення суддів залишити обидві пари.

  • Якщо ви з якихось причин пропустили і 6 випуск шоу "Танці з зірками" минулої неділі, або просто вирішили провести час корисніше, ми готові розповісти вам про п'ятірку головних його подій. Адже виліт Олега Винника далеко не єдине, чим автори проекту намагалися здивувати глядача.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами