Лайм

Як вдало провести суботу та обійти труднощі: гороскоп на 30 травня

Кому час налагодити стосунки з близькими, а кому - подбати про здоров'я

Гороскоп на сьогодні, 30 травня 2020 року, обіцяє деяким знакам зодіаку невичерпний заряд натхнення, яке можна буде застосувати для досягнення поставлених цілей. Цієї суботи буде простіше вирішити дрібні побутові конфлікти, але ще простіше - створити їх. Тому, не втрачайте пильності.

Детальніше гороскоп на сьогодні читайте далі на сторінці. Більше порад астрологів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Гороскоп на 30 травня 2020 - Овен

Цієї суботи Овнам варто зосередитися на тому, що дійсно важливо, і відмовитися від справ, якими ви продовжуєте займатися "для галочки". Лицемірство, образи сьогодні не пройдуть. Це важливо обійти відразу і продовжити рух за курсом.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Телець

Не ховайте сьогодні вашу щедрість. В першу чергу проявіть її по відношенню до близьких. Дуже корисним і приємним сьогодні буде вечір в колі родини. І це найкращий час вирішити дрібні конфлікти і зняти напругу в стосунках.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Близнюки

Сьогодні як ніколи важливі ваші вміння зважувати всі "за" і "проти". Адже важливий вибір доведеться зробити в найкоротші терміни. День буде сприятливим для зважених дій та рішень, отже зберіться.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Рак

Ракам варто відмовитися від думок про нові відносини. Не час для нових подвигів у цій сфері. Присвятіть час собі, проаналізуйте свої помилки з найближчого минулого і візьміть їх за приклад.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Лев

Проводячи сьогодні час з близькими, не забувайте, що вони не зможуть читати ваші думки. Висловлюйте свої бажання і не чекайте, доки хтось про них здогадається. Залишайтеся щирими. Перш за все, з собою.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Діва

Діви дуже емоційні останнім часом. Субота вимагатиме від вас стримати емоції і притримати язика за зубами. Викриття пліток, обране замість відвертої розмови, лише погіршить ваше положення.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Терези

Час навести порядок у своїх думках, чи не так? Не зайвим буде спробувати щось на зразок медитації. З тієї ж причини сьогодні вам просто протипоказаний алкоголь. Не посилюйте й без того важку ситуацію.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Скорпіон

Цього тижня у вас було занадто багато справ, які вимагали абсолютної самовіддачі. Ви не залишили хвостів, тому зараз час відпочити. Адже емоційне виснаження не за горами.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Стрілець

Цей день куди краще підійде для завершення розпочатих раніше справ, ніж для початку нових. Винятком може бути лише щось короткострокове, що не зажадає від вас такої самовіддачі і матеріальних вкладень. А від справ, у яких ви не впевнені, варто взагалі триматися подалі.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Козеріг

Козерогам сьогодні як ніколи важливо уважно прислухатися до потреб свого організму. Ви занадто часто ігноруєте його сигнали про лихо. Надмірні фізичні навантаження протипоказані.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Водолій

Уникайте сьогодні примарних сподівань, які загрожують вам клопотами і обіцяють мінімальний фідбек. Дуже ймовірні у цей день прорахунки у фінансах, шахрайство та інші проблеми.

Гороскоп на 30 травня 2020 - Риби

Рибам варто уважно постежити сьогодні за харчуванням і здоров'ям в цілому. Уникайте дій, які загрожують травмами, не погоджуйтеся на ризик та авантюри. Оцінити реальний масштаб можливо ризику сьогодні буде важко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми