RU  UA

Кiно

Знаковий актор та його персонаж "Зоряних воєн" повернуться до сольного серіалу Disney: деталі

Повнометражний фільм компанія трансформувала у високобюджетний серіал

Шотландський актор Юен Макгрегор, який зіграв в "Зоряних війнах" майстра-джедая Обі-Вана Кенобі, веде переговори з компанією Disney про участь у зйомках їх сольного серіалу про його знакового персонажа із всесвіту Star Wars.

Як пише Variety, спочатку автори проекту планували зняти повнометражний фільм про майстра-джедаїв, проте пізніше було прийнято рішення трансформувати проект у високобюджетний серіал для платформи Disney +, яку запустять вже цієї осені. До слова, для неї ж компанія має намір перезняти класику на кшталт фільмів "Сам удома" та "Ніч в музеї".

Інших подробиць про участь Макгрегора в проекті Disney поки немає. Раніше актор грав роль свого персонажа в трьох пріквел Star Wars - "Примарна загроза", "Атака клонів" та "Помста ситхів". Розмови про те, що Макгрегор повернеться до сольного фільму компанії про Обі-Вана Кенобі велися останні кілька років, але були призупинені після виходу не настільки вдалого фільму "Соло".

Судячи з усього, в Disney покладають великі надії на розвиток Disney + та його контенту. Заради серіалу про всесвіт "Зоряних воєн" вирішено було навіть призупинити виробництво повнометражних фільмів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи