Лайм

Вийшов трейлер фільму про секс-скандал в Fox News: в ньому грають Ніколь Кідман і Шарліз Терон

Фільм заснований на реальних подіях, які привели до відставки генерального директора каналу Fox News

Перший тизер фільму "Bombshell" про сексуальні домагання на каналі Fox News показав глядачам майже не впізнавану Шарліз Терон, збентежену Ніколь Кідман і стривожену Марго Роббі.

44-річна Терон грає телеведучу Мегін Келлі, 52-річна Кідман - коментатора Гретчен Карлсон, а 29-річна Марго Роббі - продюсера Fox News Кайлу Поспішил. Фільм заснований на реальному скандалі 2016 року, коли Карлсон звинуватила генерального директора Fox News Роджера Ейлса в харрасменті.

За словами Карлсон, вона відповіла відмовою на домагання Ейлса, після чого була звільнена. В ході судового розгляду журналістці була призначена компенсація в розмірі 20 мільйонів доларів. Сам Ейлс змушений був піти у відставку.

У фільмі "Bombshell" також знімалися Джон Літгоу в ролі Ейлса, Малкольм Макдауелл в ролі медіамагната Руперта Мердока, Еллісон Дженні, Марк Дюпласс, Конні Бріттон, Аліса Ів і Роб Делані. Сценаристом виступив Чарльз Рендольф ("Гра на пониження"), а режисером - Джей Роуч ( "Остін Пауерс", "Знайомство з Факерами", "50 перших поцілунків"). Стрічка вийде на екрани в кінці 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї