Лайм

Сварка Marvel та Sony через "Людину-павука" закінчилася найсумнішим для фанів рішенням

Історія Пітера Паркера може отримати нове життя поза MCU

Компанії Marvel, яка сьогодні належить Disney, та Sony Pictures, яка володіє правами на Людину-павука, так і не змогли домовитися про взаємовигідне фінансування проекту. Підсумкове рішення - Людина-павук залишає кіновсесвіт Marvel.

Про це в інтерв'ю Variety розповів глава Sony Pictures Тоні Вінчікерра. У бесіді з виданням він підкреслив, що в ситуації, яка склалася, немає нічого особистого, питання залишається виключно фінансовим. При цьому історія Пітера Паркера може отримати нове життя поза MCU.

"На даний момент двері закриті", - зазначив в інтерв'ю Вінчікерра. При цьому, як додав далі глава Sony, "життя - довга штука", з чого можна зробити припущення, що в компанії розглянуть варіанти повернути персонажа коміксів на екрани.

Ще одна причина не дуже втішного для фанатів рішення - завантаженість глави Marvel Studios Кевіна Файгі новими проектами студії. Обидві компанії нібито намагалися знайти компроміс, але безуспішно.

Разом з цим Вінчікерра згадав, що у Sony Pictures зараз вельми амбітні плани. У компанії розглядають варіанти запуску власного кіновсесвіту, в якому будуть Веном, Морбіус та Людина-павук. Імовірно, це можуть бути серіали, однак ніякої інформації з цього приводу поки немає. Чи може, теоретично, до ролі героя повернутися актор Том Холланд - також невідомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї