Лайм

Джилліан Андерсон зіграє Маргарет Тетчер у новому сезоні серіалу "Корона"

Побачити Залізну Леді у виконанні Андерсон ми зможемо вже в 2020 році

Зірка "Секретних матеріалів" Джилліан Андерсон зіграє в 4 сезоні серіалу "Корона" роль молодої Маргарет Тетчер. Новий сезон шоу, що розповідає історію британської королівської сім'ї в середині ХХ століття, вийде на Netflix в 2020 році.

"Я дуже схвильована, що приєдналася до акторського складу і знімальної групи "Корони" та отримала можливість зіграти таку складну і суперечливу жінку, - цитує Андерсон видання Entertainment Weekly. - Тетчер, безсумнівно, була грізною, але я насолоджуюся, досліджуючи її історію "під поверхнею". Смію сказати, що закохуюся в жінку-ікону, яка визначила епоху".

Маргарет Тетчер, як відомо, займала пост прем'єр-міністра Великобританії з 1979 по 1990 рік, ставши не лише першою жінкою, що зайняла цю посаду, але й першим прем'єр-міністром, що протримався на своїй посаді так довго. Залізна Леді прославилася безкомпромісної політикою і жорстким стилем керівництва, який пізніше назвали "тетчеризмом". Вона була одним із найвпливовіших і найбільш відомих політиків Європи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї