Лайм

З дороги, хлопці: Пірс Броснан хоче, щоб Джеймса Бонда зіграла жінка

Виконавець ролі Джеймса Бонда готовий передати естафету жінці

Пірс Броснан вважає, що світ вже готовий до того, щоб роль Джеймса Бонда взяла на себе жінка. Навіть якщо з цим в корені не згодні нинішні продюсери франшизи.

"Останні 40 років ми спостерігали, як це роблять хлопці. Забирайтеся з дороги, хлопці, і поставте туди жінку. Я думаю, що це буде хвилююче і захоплююче", - сказав виданню The Hollywood Re porter актор, який зіграв Агента 007 у чотирьох фільмах ("Золоте око", "Завтра не помре ніколи", "І цілого світу мало", "Помри, але не зараз").

Згідно з повідомленнями в ЗМІ, британська актриса Лашана Лінч візьме на себе порядковий номер Бонда - 007 - в 25-му фільмі бондіани "Немає часу на смерть", який вийде в прокат у квітні 2020 року.

Проте Броснан не вірить, що жінка зіграє Бонда, поки Майкл Дж. Вілсон і Барбара Брокколі продовжують продюсувати фільми.

"Я не думаю, що це трапиться при Брокколі", - зізнався він.

У жовтні 2018 року Барбара Брокколі сказала The Guardian: "Бонд - чоловік. Це чоловічий персонаж. Він був придуманий як чоловік, і я думаю, що він залишиться чоловіком. І це нормально. Нам не потрібно перетворювати персонажів чоловічої статі в жінок. Давайте просто створимо більше жіночих персонажів і зробимо так, щоб історія їм пасувала".

Відповідаючи на питання, як агент-спокусник повинен адаптуватися до сучасних реалій, Броснан сказав: "Рух #MeToo був актуальним, значущим і затребуваним в нашому суспільстві, тому їм доведеться з цим рахуватися".

Зараз актор працює над поки ще безіменним фільмом Netflix про пісенний конкурс Євробачення разом з Уіллом Ферреллом і Рейчел Макадамс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї