Лайм

Marvel випустив новий короткометражний мультфільм про Людину-павука: відео

Найбільш незвичайна альтернативна Людина-павук отримала свій міні-фільм

У 2018 році мультфільм "Людина-павук: Навколо всесвіту" отримав "Оскар" і був визнав найкращим спін-оффом оригінальної франшизи Marvel. Його історія розкрила існування паралельних всесвітів і цілого набору Людей-павуків, найбільш комічним з яких виявився Свин-павук.

У мультфільмі 2018 року кумедний герой, що володіє суперсилою, швидкістю, спритністю і здатністю прилипати до твердих поверхонь, допомагає Майлзу Моралесу битися з лиходієм Кінгпіном. Тепер Marvel опублікував онлайн анімаційний короткометражний фільм, головним героєм якого став Свин-павук.

Короткометражка виконана в класичному анімаційному стилі Looney Tunes, а дія її відбувається безпосередньо перед активацією машини для зв'язку з паралельними всесвітами. Типовий день Свина-павука стає хаотичним, він зустрічається з крабом-лиходієм і ніяк не може з'їсти свій хот-дог. Чи зможе герой пообідати? Дізнатися відповідь можна прямо тут і зараз.

"Людина-павук: Навколо всесвіту" був удостоєний звання "Кращий анімаційний фільм" на "Оскарі" та "Золотому глобусі". Його сиквел зараз знаходиться в розробці, хоча дата релізу поки не оголошена.

  • Сварка Marvel і Sony через "Людину-павука" закінчилася найсумнішим для фанів рішенням
  • В Marvel вперше за 11 років показали вирізану сцену з "Залізної людини"

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї