Лайм

Ажіотаж навколо серіалу "Кріпосна": мережу наповнили кумедні меми

Глядачі серіалу продовжують боротися за Андрія Жадана

Глядачі українського серіалу "Кріпосна", фінал якого ось вже другий тиждень стає темою найпалкіших дискусій у соцмережах, продовжують наполягати на зйомках 3 сезону.

Зокрема, сценаристів каналу СТБ просять продовжити серіал і зробити головну героїню Катерину щасливою - оживити її коханого Андрія Жадана, раптова смерть якого і викликала ажіотаж після закінчення 2 сезону костюмованої драми. Крім суперечок і дискусій у соцмережах з'явилися креативні тематичним меми.

Раніше глядачі "Кріпосної" запустили в мережі флешмоб #жаданживи, в рамках якого почали пропонувати сценаристами усілякі ідеї, як оживити вбитого персонажа. Свою небайдужість до нього креативщики висловили і в дотепних картинках:

Наскільки відомо, автори серіалу дійсно задумалися про продовження, однак на даний момент ні у каналу СТБ, ні у акторів драми немає ніякої інформації про те, як може в подальшому повернутися сюжет. Також поки немає і припущень про те, коли варто чекати виходу 3 сезону на екрани.

На початку лютого 2019 року серіал очолив топ трансляцій серед українських телеканалів у будні. Ще в січні вийшла і однойменна книга, написана за мотивами серіалу "Кріпосна".

  • У мережі з'явився трейлер історичного фільму "Ціна правда" про журналіста Гарета Джонса, який першим розкрив світові правду про злочини сталінського режиму та Голодомор в Україні.
  • Раніше в мережі показали перший трейлер фільму "Додому", номінанта на "Оскар" від України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї