Лайм

Культовий серіал Чака Норріса перезнімуть із зіркою "Надприроднього" в головній ролі

Крутого Вокера чекає велике повернення у 2020 році

Актор серіалу "Надприродне" Джаред Падалекі замінить Чака Норріса в перезавантаженні культового серіалу 1990-х років "Вокер, техаський рейнджер". Творці ремейка проявили скромність, і назвали його просто "Вокер", пише The Hollywood Reporter.

Виробництвом шоу займеться студія CBS TV. Падалекі зіграє Корделла Вокера, агента, який служить в елітному підрозділі правоохоронних органів Техасу. Удівець і батько двох дітей повертається в рідний Остін після двох років секретної роботи над гучною справою, але виявляє, що вдома на нього чекає ще багато роботи.

Як і в оригінальному серіалі, у Вокера буде партнерка, одна з небагатьох жінок, які служать у підрозділі "Техаські рейнджери". Ім'я актриси, яка її зіграє, поки не оголошували.

Серіал з Чаком Норрісом "Вокер, техаський рейнджер" виходив на каналі CBS з 1993 по 2001 рік. За 8 повних сезонів шоу показало солідні рейтинги і 4 рази потрапляло в топ-25 найпопулярніших серіалів на американському ТБ.

Уродженець Техасу Падалекі останні 15 років знімається з Дженсеном Еклзом у серіалі "Надприродне". Останній сезон шоу стартує 10 жовтня 2019 року.

  • Раніше зірки і творці "Гри престолів" відповіли на критику 8 сезону. Кіт Герінгтон, наприклад, досі його не дивився
  • Сільвестер Сталлоне зізнався, за що зненавидів Дольфа Лундгрена: актори-конкуренти викликали у Рембо по-справжньому сильні почуття

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї