Лайм

Шоураннер "Кріпосної" заінтригувала першими деталями 3 сезону

Продовження серіалу глядачі побачать у 2021 році

Шоураннер українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ Тала Прістаецкая натякнула, що коханого головної героїні Катерини Андрія Жадана не вбили і, можливо, він з'явитися в третьому сезоні.

Про це вона розповіла під час веб-конференції на tochka.net. Продюсер також розсекретила, коли буде продовження костюмованої драми.

"Третій сезон буде в 2021 році, а в якому сезоні (зима, літо, весна, осінь) ми оголосимо трохи пізніше, але це точно буде в 2021 році", - зазначила Прістаецка.

А на питання, яке цікавить багатьох: "Навіщо ви вбили Андрія Жадана?", Тала сказала наступне.

"Чесно кажучи, в такій формі я це питання не так часто зустрічаю, я частіше зустрічаю: "Как вы могли?", "Откуда такая жестокость?" Відповім питанням на питання: а з чого Ви взяли, що його вже вбили? Його спробували вбити. Навіщо? Це треба запитати у того героя, який це зробив, це можна буде зробити в третьому сезоні в 2021 році. І чи помер Андрій Андрійович Жадан, ми теж дізнаємось вже доволі скоро", - сказала Прістаецка.

Шоураннер також розповіла, що кастинг акторів на наступний сезон почнеться після Нового року. Сценаристи вже частково представляють, яких артистів хочуть бачити в продовженні серіалу.

"Про деяких персонажів ми вже чітко розуміємо, що це за герої, розуміємо, яких приблизно акторів ми хотіли б бачити на цій ролі. Зараз я не буду називати прізвища, тому що ми ще не обговорювали це з режисерами і замовниками. Це той випадок, коли до кінця не дописано і ти наче уявляєш героя, а потім дописав, перечитав і зрозумів, що взагалі все має бути не так. З першим сезоном так і було", - зазначила Тала.

  • Раніше глядачі "Кріпосної" запустили в мережі флешмоб # жаданживи, в рамках якого стали пропонувати сценаристами всілякі ідеї, як же оживити вбитого персонажа. З цієї ж теми в мережі з'явилися і забавні меми.
  • Акторка Ксенія Мішина, також зірка серіалу "Кріпосна", зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї