Лайм

Актор "Ігри престолів" зіграє головного лиходія в серіалі "Володар перснів"

Рідний брат Неда Старка перевтілитися в загадкового Орена

Британський актор Джозеф Моул зіграє одну з провідних ролей в майбутньому серіалі "Володар перснів" від Amazon Studios. Ніяких офіційних коментарів від творців шоу поки не надходило, але видання Deadline повідомляє, що Моулу дісталася партія головного лиходія на ім'я Орен. Протистояти йому будуть Белдор і Тайра - молоді герої у виконанні Уілла Поултер ("Хроніки Нарнії", "Той, що біжить в лабіринті") і Маркелли Кавени ("Пікінк біля Висячої скелі").

Фентезійний серіал від сценаристів Дж. Д. Пейна і Патріка Маккея і режисера Хуана Антоніо Байона досліджує нові сюжетні лінії, що передують подіям роману Дж.Р.Р. Толкіна "Братство кільця".

Серіал "Володар кілець" Amazon Studios розробляє у співпраці з Tolkien Estate and Trust, HarperCollins і New Line Cinema - підрозділом Warner Bros., який випустив трилогію Пітера Джексона 2000-х років. Попередня підготовка вже почалася, і в найближчі місяці в Окленді (Нова Зеландія) стартують зйомки.

Джозеф Моул відомий своєю роллю в "Грі престолів", де він зіграв Бенджена Старка, першого розвідника Нічного Дозору, молодшого брата Еддарда Старка і дядька його шістьох дітей. Цікаво, що на ньому зв'язок "Гри престолів" і "Володаря перснів" не закінчується: в амбітному проекті Amazon також задіяні продюсери хітового серіалу HBO Брайан Когман і Брюс Річмонд.

  • Раніше стало відомо, що в новій "Матриці" Вачовскі з'явиться "обрана" . Кажуть, нею стане актриса з "Гри престолів".
  • Серіал "Корона" продовжує інтригувати зірковим акторським складом. Так, в мережі з'явилися перші фото Джилліан Андерсон в ролі Маргарет Тетчер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї