Лайм

Зірка "Справжнього детектива" зіграє в серіалі про найгучніший політичний скандал США

HBO готують захоплюючий політичний серіал з Вуді Гаррельсоном

Вуді Гаррельсон та колишній чоловік Дженніфер Еністон Джастін Теру зіграють в міні-серіалі HBO про Вотергейтський скандал "Сантехніки Білого дому". Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що актори також виступають виконавчими продюсерами шоу.

Вуді Гаррельсон і Джастін Теру зіграють в серіалі "Сантехніки Білого дому"

Вотергейтський скандал розгорнувся в США в 1972 році, і закінчився в 1974-му відставкою президента Річарда Ніксона. Тоді у вашингтонському комплексі "Вотергейт", де розміщувався штаб кандидата в президенти від демократів Джорджа Макговерна, затримали 5 осіб, які налаштовували прослуховуюче обладнання і фотографували документи. Пізніше у Річарда Ніксона виявили плівки з нелегально записаними переговорами в "Вотергейті", і вперше в історії США президент змушений був залишити свою посаду.

Міні-серіал буде складатися з 5 епізодів, а сценарій для нього напишуть шоураннери політичної сатири "Віце-президент" Алекс Грегорі і Пітер Хайк. Основою для нього стануть публічні записи тієї епохи і книга "Порядність" за авторством Егіла Крога, адвоката і чиновника адміністрації Ніксона, який був поміщений у в'язницю за участь у справі Уотергейту.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї