Лайм

Бестселер Стівена Кінга отримає ще одну екранізацію

У 1993 році роман уже був екранізований, що правда, не дуже вдало

Бестселер Стівена Кінга "Темна половина", який вийшов у 1989 році, отримає ще одну екранізацію. Роман адаптує режисер Алекс Росс Перрі ("Королева землі", "Її запах"). Виробництво фільму візьме на себе компанія Metro-Goldwyn-Mayer, пише Deadline.

Раніше книга вже була екранізована режисером Джорджем Ромеро. Однойменний фільм зняли у 1993 році всього за три з лишком місяці. При бюджеті у $15 млн картина зібрала лише трохи більше $10 млн.

В основі роману лежить історія письменника Теда Бюмонта, відомого в колі шанувальників літератури під псевдонімом Джордж Старк. Одного разу він вирішує "поховати" свою другу особу на місцевому кладовищі. Там навіть з'являється могила з ім'ям письменника. Але ось трапляється так, що Старк воскресає, а життя Теда Бюмонта перетворюється на нескінченний кошмар.

Шанувальники Стівен Кінга вважають роман "Темна половина" особливим, так як він став останнім з того періоду часу, коли "король жахів та містики" зловживав алкоголем. Його схильність до випивки і бажання покінчити зі шкідливою звичкою відображені у книзі під виглядом роздвоєння особистості.

  • "Темна половина" не єдина екранізація по Кінгу, яка знаходиться зараз в розробці. Фільмом стане ще одна книга письменника "Майже як Бьюїк". Над ним уже працює студія Renegade Entertainment, співзасновником якої став актор Томас Джейн, який раніше зіграв у трьох фільмах за Кінгом - "Ловець снів", "Туман" та "1922".
  • Читайте також на theLime, як фани Кіану Рівза дізналися дату виходу нової "Матриці" і впали в істерику. Схоже, на прем'єру потраплять не всі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї