Лайм

Творці "Ігри престолів" знімуть трилер про монстрів Лавкрафта

Фільм не є екранізацією романів Лавкрафта, але заснований на його творчості

Шоураннери серіалу "Гра престолів" Девід Бениофф і Д.Б. Вайсс знімуть для Warner Bros трилер, натхненний графічним романом Ганса Родіонова "Лавкрафт". Авторами сценарію виступили Філ Хей і Метт Манфреді, які працювали над фантастичним бойовиком "Еон Флакс" з Шарліз Терон.

Видання Deadline повідомляє, що фільм спробує відповісти на лякаюче питання: що, коли письменник Говард Філліпс Лавкрафт не вигадуав свої історії жахів, бо створені ним монстри - реальні? Дія його буде розгортатися в 1920-х роках, і ядром стануть міфи Ктулху.

"З раннього дитинства в кінці 1800-х років Лавкрафта переслідували похмурі видіння демонів і смерті. Спійманий в пастку світу моторошних істот і гротескних думок, письменник знайшов вихід, сплітаючи свої живі кошмари в вигадані страшні історії", - йдеться в описі графічного роману Родіонова.

Беніофф і Вайсс обговорювали цей проект з продюсерами Warner Bros. протягом декількох років, поки працювали над "перекладом" романів Джорджа Мартіна у вісім сезонів "Ігри престолів". Згодом дует підписав рекордний контракт на розробку серіалів і фільмів для Netflix, але домовленість про екранізацію "Лавкрафта" передувала цій угоді.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї