Лайм

Стало відомо, коли вийде приквел "Гри престолів" про Дім Таргарієнів

Серіал "Будинок Дракона" став для HBO головним пріоритетом

Фанатам "Гри престолів" доведеться ще трохи почекати виходу приквела свого улюбленого серіалу. Програмний директор HBO Кейсі Блойс в інтерв'ю Deadline заявив, що старт "Дому Дракона" запланований на 2022 рік.

"Я припускаю, що [серіал стартує] десь у 2022 році. Вони починають писати", - сказав він про шоураннера Райана Кондала і Джорджа Мартіна, який виступає співпродюсером. Блойс підкреслив, що називати більш конкретну дату виходу ще занадто рано.

Сценарій серіалу "Дім Дракона" напишуть за мотивами роману Мартіна "Вогонь і кров". Події в ньому розгортаються за 300 років до "Гри престолів", і розповідають історію Дому Таргарієнів, предків Дейенеріс.

"Очевидно, це велике, складне шоу, - сказав Блойс, додавши, що кастинг для нього поки не провели. - Для мене зараз вихід "Дому Дракона" став пріоритетом номер один. Інші приквели поки не отримали зелене світло. Може бути коли-небудь в майбутньому, хто знає, але немає ніяких найближчих планів. Ми всі фокусуємося на "Будинку Дракона".

"Дім Дракона" був другим приквелом "Гри престолів", запущеним у виробництво після скасованого проекту Джейн Голдман з Наомі Уоттс у головній ролі.

"У розробці, в пілотах, іноді речі складаються, а іноді ні, - сказав директор HBO. - Я думаю, що Джейн зробила прекрасну роботу. Не можу виділити якийсь один елемент [невдачі], просто в цілому проект не зовсім склеївся. Це одна з причин, через яку ми почали замислюватися про те, "чи існує життя після Гри престолів". Нам би дуже пощастило зробити один пілот і досягти успіху, але в розробці, як ви знаєте, потрібно багато спроб, щоб зробити його правильно" .

Разом з Райаном Кондалом шоураннером "Дому Дракона" виступив ветеран "Гри престолів" Мігель Сапочник. Він був режисером одних із найпопулярніших епізодів серіалу: "Битва бастардів", "Вітри зими", "Довга Ніч" і "Дзвони".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї