Лайм

Через коронавірус премії "Золота малина" роздали онлайн - названо найгірший фільм 2019 року

Позитивною нагородою відзначився лише Едді Мерфі

Щорічна церемонія антипремії "Золота малина" цього року через епідемію коронавіруса була перенесена з Лос-Анджелеса на YouTube. В режимі онлайн були оголошені імена володарів статуеток за найгірші досягнення в кінематографі.

Абсолютним тріумфатором онлайн-церемонії стала екранізація мюзиклу Ендрю Ллойда Уеббера "Кішки" - фільм режисера Тома Хупера зібрав шість нагород, в тому числі був названий найгіршим фільмом 2019 року.

Крім головної категорії, мюзикл "Кішки", в якому зіграли Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Іен Маккеллен та Джуді Денч, отримав "Золоту малину" за найгіршу режисуру, найгірший сценарій, гірших актора / актрису другого плану та за найгірший екранний дует.

Найгіршим актором назвали Джона Траволту за "Фаната" та "Пліч-о-пліч", актрисою - Хіларі Дафф за роль у фільмі "Привиди Шерон Тейт".

Дві статуетки дісталися свіжому бойовику "Рембо: Остання кров" - п'ята частина знаменитої картини із Сталлоне перемогла в номінаціях "Найгірший приквел, сиквел, римейк або плагіат" та "Найгірше грубе нехтування людським життям та суспільним майном".

Позитивною нагородою в категорії "Нагорода за спокутування" відзначився лише 58-річний Едді Мерфі за головну роль у фільмі Netflix "Мене звуть Долемайт".

Нагадаємо, премія "Золота малина" вручається з 1980 року. Традиційно лауреатів оголошували напередодні вручення "Оскарів", але останні роки організатори "Золотої малини" перед головною кінопремією оголошують лише список номінантів. Їх щорічно на підставі голосування визначають 1100 членів журі.

  • Раніше актори Ідріс Ельба ("Месники", "Тор") та Крістофер Хівью ("Гра престолів") оголосили про позитивні тести на коронавірус. Обидва зараз знаходяться в ізоляції.
  • Також Covid-19 підхопила голлівудська актриса Ольга Куриленко, уродженка України. Зірка "бондіани" розповіла фоловерам в Інстаграм про те, що з недавнього часу перебуває в ізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї