RU  UA

Кiно

Всі вже забули про фінал "Гри престолів", а Емілія Кларк зважилася на зізнання - каже, розчарована

Акторка оцінила ідеї сценаристів по Дейенеріс Таргарієн та Джону Сноу

Здається, лише нещодавно в мережі вщухли дискусії щодо фіналу "Гри престолів", який так розчарував багатьох шанувальників саги. Перезнімати серіал, звісно, ніхто не став. Одна лише надія на Джорджа Мартіна, який в дні карантину повернувся до старанної роботі над шостою книгою серії "Пісня Льоду і Полум'я", і обіцяв раніше подарувати роману іншу кінцівку.

Але ось Емілія Кларк, яка виконала роль Дейенеріс Таргарієн, раптом вирішила зізнатися - сценарієм фіналу була розчарована не менше за його фанатів. Як підкреслила актриса в інтерв'ю The Sunday Times, її засмутили обидві сюжетні лінії - і Матері драконів, і Джона Сноу.

Фото: hbo.com

"Мені було шкода її. От справді шкода. І так, мене дратувало, що Джон Сноу уникнув будь-яких наслідків. Йому вбивство буквально зійшло з рук", - зазначила вона.

Однією з причин невдалого фіналу Кларк також назвала рішення авторів випустити заключний сезон лише в шести серіях. Адже так сценаристи просто не встигли приділити належної уваги ключовим персонажам та їх лініям розвитку.

Що ж стосується думок фанів, відповіла Кларк, до них треба прислухатися завжди: "Мені завжди небайдужа думка шанувальників, адже ми знімаємо серіал для них і саме вони роблять нас успішними".

  • Нагадаємо, на порталі Metacritic глядацький рейтинг фіналу "Гри престолів" склав всього 4,1 бали з 10-ти можливих. Але як вже зазначалося вище, фани все ще сподіваються на Джорджа Мартіна. Фантаст традиційно говорить загадками, та його слова обнадіюють, адже дві нові книги "Вітри зими" і "Мрія про весну" нібито будуть відрізнятися від серіалу HBO.
  • Раніше стало відомо, що творці "Чорнобиля" випустять серіал за відомою відеогрою. Крейг Мейзін та HBO подарують життя сюжету The Last of Us.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи