Лайм

Netflix показав трейлер комедії про Євробачення з Уіллом Ферреллом: відео

Прем'єра фільму запланована на 26 червня

Стрімінговий сервіс Netflix презентував перший трейлер комедії "Євробачення" (Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga) з Рейчел Макадамс ("Справжній детектив") та Віллом Ферреллом ("Зеровілль").

Картина розповість про неординарних ісландських артистів, які представляють свою країну на пісенному конкурсі. Прем'єра запланована на 26 червня.

Сам по собі трейлер є кліпом-пародією на пісню "Вулканічний людина" (Volcano Man), в якому обігрується стереотипи про Ісландію. Режисером фільму став Девід Добкін. У картині також зіграли Пірс Броснан та Демі Ловато.

  • 18 березня організатори Євробачення прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу цього року через епідемію коронавируса. Конкурс Євробачення-2021 пройде наступної весни в Роттердамі (Нідерланди). Що правда, його учасникам доведеться підготувати нові пісні.
  • Незважаючи на те, що Євробачення-2020 цього року скасували, організатори конкурсу вирішили влаштувати серію домашніх концертів на YouTube, щоб згуртувати та підбадьорити європейців у дні карантину. У Eurovision Home Concerts взяла участь і співачка Джамала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї