Лайм

Вийшов тизер українського мультфільму "Віктор Робот" - в саундтреку Dakh Daughters і "ДахаБраха"

Анімаційна стрічка вийде в березні 2021 року

У мережі з'явився тизер українського фантастичного мультфільму "Віктор_Робот", створеного режисером Анатолієм Лавренішиним - учасником і переможцем міжнародних анімаційних фестивалів в Роттердамі, Ансі та Клермон-Феррані. Героїв картини озвучили українські актори Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк і Анатолій Хостікоєв. У саундтреку глядачі почують Dakh Daughters, "ДахаБраха" та Антона Слепакова з гурту "Вагоновожаті".

Історія мультфільму розгортається в далекому майбутньому, на планеті, яка отримує енергію від штучної зірки. Світило ламається, а творець механізму - дідусь маленької Віки - загадково зникає. Цілеспрямована дівчинка разом з маленьким роботом на ім'я Віктор відправляється на його пошуки, вирішуючи загадки і долаючи небезпеки населеної роботами планети.

Мультфільм зняли на кошти Держкіно, а бюджет його склав 31 млн грн. Робота над проектом тривала 3 роки.

  • Творці відомого мультсеріалу зробили камінг-аут: канал Nickelodeon підтвердив, що Губка Боб - представник ЛГБТ.
  • Іван Дорн випустив новий CGI-кліп Wasted - в ньому він літає, горить і стріляє блискавками. Музичне відео створили за допомогою комп'ютерної графіки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї