Лайм

У Росії показали новий трейлер фільму "Чорнобиль: Безодня". Це ніби як драма, але людям вже смішно

Проекту пророкують провал, і переконати глядачів у зворотному режисерові не вдається вже вдруге

У мережі з'явився новий трейлер фільму "Чорнобиль: Безодня" російського актора та режисера Данила Козловського. Стрічка нібито розповість про аварію на ЧАЕС у 1986 році та про ліквідацію її наслідків.

На тлі цих подій розгорнеться особиста історія пожежного на ім'я Олексій (його роль зіграв сам Козловський). Бравий доброволець приєднається до інженера та військового водолаза, щоб спуститися "в саме пекло" і врятувати світ. Фільм заявлений як драма, ось тільки глядачам в мережі знову смішно.

З вечора 23 червня ролик зібрав на YouTube всього 261 лайк, при цьому більше тисячі дизлайків. Глядачі трейлера ще не бачили картини в цілому, але вже вказали на безліч дивних моментів. "Смішно, що в американському серіалі з англійськими акторами у персонажів більш "радянські" обличчя, ніж в цьому фільмі. Козловський та Акіньшина ЗАНАДТО фотогенічні", - зазначили в одному з коментарів.

У дискусіях також задалися питанням, чому вибух на ЧАЕС стався на тлі сутінків, чому раптом перекривати крани під реактором йде пожежний-доброволець, навіщо в картині стільки "клюкви" і чому настільки пафосний проект не назвали "Хлопок на Україні".

Особливу увагу глядачі звернули на фінальну фразу трейлера. Якщо міні-серіал "Чорнобиль" каналу HBO запитав "Яка ціна брехні?", то фільм Данила Козловського запитує "Яка різниця?"

В цілому ж картині пророкують провал і славу "пафосної копії серіалу HBO". Крім Данила Козловського у фільмі грають Філіп Авдєєв, Оксана Акіньшина, Равшана Куркова та інші. Прем'єра очікується восени цього року.

  • Прем'єру нової "Матриці" перенесли, і День Кіану Рівза скасовується. Начебто і привід посумувати, але фани актора в захваті, адже більше немає необхідності обирати між червоною та синьою таблетками.
  • У мережі з'явився тизер українського фантастичного мультфільму "Віктор_Робот" , створеного режисером Анатолієм Лавренишеним. Анімаційна стрічка вийде в березні 2021 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї