Лайм

Море гумора і сюрприз для дорослих: яким вийшов мультфільм "Кіт у чоботях-2"

Анімаційний фільм в українському прокаті з 22 грудня

Через 11 років після успіху спінофу "Шрека" - "Кіт у чоботях", студія DreamWorks радує любителів анімації продовженням історії про пухнастого розбійника "Кіт у чоботях 2: останнє бажання". Мультфільм уже вийшов у прокат в Україні, і, судячи з ажіотажу навколо нього, має всі шанси зібрати непогану касу.

Антоніо Бандерас знову озвучив Кота у чоботях Фото: https://www.instagram.com/pussinboots/

Сюжет мультфільму простий і добрий, як і належить цьому жанру: Кіт у чоботях розтратив вісім із дев'яти своїх життів, і вирушає у захоплюючу пригоду, щоб знайти міфічну зірку бажань та повернути свою невразливість. Звичайно ж, крім кота, на казкову зірку полюють і інші персонажі: Золотоволоска разом із трьома ведмедями та "Великий" Джек Хорнер із цілим арсеналом магічних прибамбасів. Пухнастий прохвіст може протиставити суперникам лише свою шпагу, природну чарівність і двох вірних друзів: М'якоколапку та кишенькового пса Перро.

Читайте на тему: "Чорна Пантера" повертається: яким вийшов сиквел оскароносного фільму Marvel.

Втім, варто зазначити, що "Кіт у чоботях 2" хоч і має рейтинг 0+, але ця історія зайде не лише дітям, а й дорослим. Та ще й як зайде.

По-перше, якість анімації. Вона настільки детальна, барвиста, різноманітна та соковита, що насолоджуватися можна буквально кожним кадром. А сцени бойової доблесті рудого розбійника взагалі не поступаються за винахідливістю та прийомами "slow motion" топовим голлівудським бойовикам.

Читайте на тему: Серіал "Венздей" став хітом: що подивитися схожого в жанрах містика, комедія, жахи.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Puss In Boots (@pussinboots)

По-друге, персонажі. Творці мультфільму чудово попрацювали над їхньою візуальною промальовкою та різноманітністю характерів. Вийшло анітрохи не нудно та динамічно. Окрема любов – пес Перріто. Повірте, коли ви вийдете із зали після сеансу, цей персонаж ще довго викликатиме розчулення.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Puss In Boots (@pussinboots)

Ну і звісно ж гумор, гумор, гумор. Його тут багато і, по суті, він тягне весь сюжет анімації. При цьому творці мультфільму намацали ту "золоту середину", коли жарти однаково захоплено сприймаються дітьми та їхніми батьками.

"Кіт у чоботях 2" заходить на касову територію другої частини "Аватара", адже з'являється на широких екранах зі стрічкою Кемерона в один час. Але 100% кіт не програє, тому що сподобається найширшій аудиторії. А тому пухнастому прохвосту сміливо можна ставити 8 пар "очей кота зі Шрека" з 10.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї