Лайм

Дівчина задумала милу фотосесію собак у квітах, але дуже скоро зрозуміла - це була погана ідея

Фото в подсолнухах має бути у всіх, навіть у собак

Мешканка Польщі Агнешка Чишинська хотіла красиво пофотографувати своїх швейцарських вівчарок у подсолнухах. Ось тільки зйомка набула несподіваний поворот, коли собаки зрозуміли, що гратися у квітах їм подобається куди більше, ніж позувати.

Фотографії вийшли не зовсім такими, як собі уявляла господиня. Замість серйозних кадрів вона отримала знімки грайливих собак, які повні позитиву та чарівності. Результат зйомки дівчина опублікувала в своєму Instagram.

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

Знімки викликали масу позитивних відгуків серед користувачів соцмережі. Агнешка і уявити не могла, що фотосесія викличе таку реакцію.

"Чесно кажучи, ми не очікували, що вони принесуть стільки радості іншим. І, як виявилося, людям сподобався результат - може бути, в такі важкі часи всім потрібен хороший сміх", - розповіла Чишинська порталу Boredpanda.

Тим не менш, кілька елегантних портретів Агнєшці зробити вдалося, і це виявилося тієї ще задачкою.

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

"Виявилося, що поле соняшників - непросте місце для фотографування, особливо якщо ви невисокого зросту. І якими б великими не були наші собаки, нам довелося придумати, як змусити їх дотягнутися до квітів", - говорить дівчина.

Тоді на допомогу Чешінській прийшов її друг, який став "стільчиком" для пухнастих моделей. Собаки піднялися на спину хлопця і опинилися на рівні з жовтими квітами.

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

Спочатку все йшло за планом, поки господиня не дала собакам в пащу соняшник. Далі була цілком закономірна сцена - улюбленці стали пробувати квіти на смак, жувати їх і підкидати вище себе.

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

Фото: instagram.com/whitevalhallawolves

  • Дивіться також на theLime 10 фотографій милих цуценят поліцейських, які поки ще не стали грозою беззаконня. Ці пухнасті створення піднімуть настрій кожному.
  • Раніше ми розповідали історію про те, як чоловік випустив мокрого пса гуляти і мимоволі винайшов новий спосіб фарбування тварин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео