Лайм

Модний бренд випустив джинси з плямами від трави - придбати "брудні" штани можна за $800

Джинси виглядають так, ніби в них довго грали в місцевому парку

Італійський модний дім Gucci представив оригінальну лінійку чоловічих джинсів зі своєї осінньо-зимової колекції. Штани виконані з органічного бавовняного деніму з ефектом зістареності та спеціальною обробкою. Остання створює ілюзію плям від трави.

Як пише Daily Mail, придбати "брудну" обновку можна за майже $800. За словами представників бренду, тканина була спеціально оброблена таким чином, щоб передати стиль гранж, який буде актуальний протягом всієї осені-зими 2020.

Фото: gucci.com

Ця незвичайна модель виготовлена з 100% органічної бавовни, яка проводиться без використання небезпечних хімікатів, пестицидів та штучних добрив. За рахунок зелених плям на колінах джинси виглядають так, ніби в них валялися на зеленій травичці в місцевому парку.

Фото: gucci.com

Крім "слідів від трави" на брюках також є потьмяніли коричневі плями на задніх кишенях, а також потертості в області ширінки.

Фото: gucci.com

Фото: gucci.com

Фото: gucci.com

  • Каньє Уест поділився новим дизайном кросівок YZY D Rose, і таке взуття викликала у користувачів мережі подив. Деякі порівнюють дизайн з продуктами харчування - від рифлених картопляних чіпсів до риб'ячих кістяків і макаронних виробів.
  • Читайте також на theLime, як модель Victoria's Secret вийшла на червону доріжку в халаті - виявилося, це сукня люксового бренду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео