Лайм

Кішка краде речі сусідів, і людям вже не смішно - "видобутку" назбиралася ціла коробка

Господиня створила пост для своїх сусідів, щоб ті могли знайти зниклі речі

Котикам вже стало не цікаво приносити додому мишок та пташок, тепер вони тягають господарям взуття та інші предмети, які знаходять у сусідів. Полювати на сусідські дрібнички любить й кішка по кличці Піксель.

Господиня маленької злодюжки Кейт Бейкер помітила, що в будинку стали з'являтися чужі рукавички та іграшки. Пізніше з'ясувалося, що їх приносить її кішка. На своїй facebook-сторінці жінка написала , що "видобутку" вже настільки багато, що її брат купив для цих речей коробку.

Фото: Kate Baker

Звичка приносити щось додму у Піксель з'явилася рік тому. Спочатку це були соснові шишки, мох, пір'я або гілочки дерев. Але згодом пухнаста пустунка стала приносити дитячі іграшки та рукавички з відкритих сусідських сараїв.

"Я хотіла перевірити, чи зможу я повернути речі їх власникам, і склала їх в купу. Коли мій брат побачив, скільки я накопичила, він подарував мені ящик для видобутку Піксель", - розповіла Кейт BBC.

Фото: Kate Baker

Частина речей Бейкер повернула сусідам, а деякі як і раніше лежать в коробці. Тоді дівчина вирішила зробити пост в соцмережі з проханням знайти їх власників. "Я хотіла б повернути речі. Заздалегідь вибачте", - написала господиня злодюжки Піксель.

Фото: Kate Baker

  • Мешканка Канади Дебра Андерсон працює листоношею. Кожен день жінка стикається з грізним котом, який захищає будинок від сторонніх. Його жвавості може позаздрити будь-яка сторожова собака.
  • Читайте також на theLime про те, як жінка ділить увагу свого чоловіка з суперником, проти якого складно боротися. Її конкурент - кіт Джарвіс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео