Лайм

Папи близнюків створюють яскраві костюми на Хеллоуїн за мотивами улюблених фільмів - ось найкраще вбрання креативної сім'ї

У цих образах вони роблять кумедні фото

Два батька, Менні Лопес та Пол Сандманн, щороку шиють для себе та дітей оригінальні костюми для святкування Хеллоуїна. На створення нарядів креативних пап надихають персонажі фільмів та серіалів.

Чоловіки люблять День всіх святих, а з появою на світ близнюків Аделаїди та Огатуса Хеллоуїн став для них одним з головних свят. Оскільки дочка - єдина дівчина в родині, її намагаються завжди зробити головною героїнею, пише Bored Panda.

Хеллоуїн 2020 - Супер Маріо Фото: instagram.com/paulmannplus2

На створення костюмів у чоловіків йде декілька місяців, в залежності від складності наряду. Цього року креативна сім'я вирішила перевтілитися в героїв з відеоігри Super Mario. Деякі деталі образу татки придбали в магазині, а деякі зробив власноруч. Аделаїду нарядили в красиву сукню, наділи перуку та підібрали макіяж, щоб надати їй вигляду принцеси Піч.

Хеллоуїн 2019 - Фріда Кало та Енді Уорхол Фото: instagram.com/paulmannplus2

Хеллоуїн 2018 - Майстри Всесвіту Фото: instagram.com/paulmannplus2

Хеллоуїн 2017 - П'ятий елемент Фото: instagram.com/paulmannplus2

Хеллоуїн 2016 - Гра престолів Фото: instagram.com/paulmannplus2

Хеллоуїн 2015 - Чарівник країни Оз Фото: instagram.com/paulmannplus2

  • Американці люблять Хеллоуїн, адже коли ще можна перевтілитися в різну нечисть, задекорувати страшилками будинок і лякати сусідів. Зазвичай мешканці США починають готуватися до свята незадовго до 31 жовтня, але в цьому році в зв'язку з карантином у них випала можливість зробити приготування заздалегідь.
  • Художник з Лос-Анджелеса створив страшну маску для Хеллоуїна, і це не традиційний зомбі або вампір, а сердита біла жінка середніх років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео