Лайм

На честь Хелловіна Burger King зухвало пожартував над McDonald's: клоуна Рональда перетворили на монстра

Ресторан продемонстрував творчий спосіб кинути виклик своїм конкурентам

Між Burger King і McDonald's існує давнє суперництво, і до Хелловіну ресторани швидкого харчування знову влаштували жартівливий батл. Кілька ресторанів в Швеції і Данії запустили рекламну кампанію, закликавши клієнтів викликати дух "скасованого клоуна". Цим клоуном виявився ніхто інший, як талісман Макдональдса Рональд Макдональд, пише Screen Rant.

На офіційному YouTube-каналі шведського Burger King з'явився ролик, у якому клієнти входять до туалету, де їм пропонується тричі повторити фразу "скасований клоун". Це призводить до вимикання світла, і в дзеркалі з'являється зображення Рональда Макдональда. Реклама натякнула, що сміливці, що викликали клоуна, отримають нагороду.

Виявилося, що клоуна активує спеціальне програмне забезпечення: зчитуючи голос, воно проектує зображення на "розумні" інтерактивні дзеркала. Натхненням для кампанії Burger King став культовий фільм жахів "Кендімен", в якому допитливі любителі страшних історій викликали примарного маніяка, 5 раз вимовляючи перед дзеркалом його ім'я.

  • Креативна фанатка Хелловіна влаштувала у дворі стриптиз-клуб для скелетів. Тепер їй загрожує штраф, адже веселий декор обурив консервативних сусідів.
  • Раніше зіркою соцмереж став батько, який подарував доньці на Хелловін унікальний костюм конференції в Zoom. Чоловік перетворив дівчинку в "вбивцю в масці", і кожен зустрічний стає її "жертвою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео