Лайм

У нових серіях "Мандалорця" знайшли ляп крутіший за стакан у "Грі престолів" - хлопець в джинсах тепер новий мем

Невідомий член знімальної групи став зіркою соцмереж

Шанувальники всесвіту "Зоряних воєн" нарешті дочекалися 2 сезон серіалу "Мандалорець". В одній зі сцен уважні глядачі помітили ляп, який вже став популярнішим за паперовий стакан у "Грі престолів".

Вся справа в тому, що на 19-ій хвилині четвертого епізоду ("Глава 12: Облога") поруч з героями серіалу з'явився хлопець у джинсах та футболці - судячи з усього, член знімальної команди, який не помітив, як перетнув межу дозволеного. За лічені години незнайомець став героєм нових мемів і незабаром навіть може отримати власну фанатську фігурку.

Фото: Twitter / @starwarstuff

"Здається, в останній серії "Мандалорця" був невеликий косяк..." - посміялися на сторінці пабліка Star Wars Stuff у Твіттері.

Фото: Twitter / @ 2TheFutureBR

Деяких глядачів така "недбалість" творців серіалу розлютила, вони здивувалися тому, як оператор міг не помітити "половину стороннього людського тіла" в кадрі.

"Я, наприклад, дізнався про це тільки в Твіттері. Не думаю, що це така вже й велика проблема", - також зазначили в дискусіях.

Фото: Twitter / @blakey

Глядачі "Мандалорця" назвали невідомого героя "хлопцем в джинсах", який цілком має право бути персонажем великого всесвіту. Жартівники навіть почали припускати, як може виглядати нова фанатська фігурка із "закадровим стояльцем".

Фото: Twitter / @bryaneward

  • Читайте також на theLime, чому раптом Netflix звинуватили в образі релігійних почуттів. Як виявилося, вся справа в невинній мелодрамі зі сценою поцілунку, через яку віце-президенту з контенту компанії навіть пригрозили в'язницею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео