Лайм

Як сьогодні виглядають зірки старих-добрих мемів: 5 знаменитостей, яких не впізнати

Як склалася доля детей, які стали інтернет-легендами

Кожен з нас хоча б раз у житті гортав стрічку новин в соцмережах і натикався на смішні картинки - меми, які висміювали ту чи іншу подію. Але, напевно, ніхто не замислювався, як стали виглядати герої мемів через багато років. theLime вирішив згадати про деяких з них і показати, як змінилися найбільш смішні персонажі інтернету.

Саша Фокін

Школяр Саша Фокін отримав популярність завдяки телепроекту каналу СТБ "Кохана, ми вбиваємо дітей". Як і багато дітей його віку, він любив грати в комп'ютерні ігри, причому ця пристрасть у нього досягла такої стадії, що спроби відлучити його від комп'ютера викликали напади істерики.

Фото: youtube.com

Сюжет з хлопчиком став популярним в мережі, пародіювався на YouTube, також з'явилося багато колажів та демотиваторів з ним. Фрази "Я буду встановлювати зараз всі ігри!" і "Дістали всі! Безглузді ви правила!" стали мемами. Хвилинне відео з першою фразою зібрало майже 10 мільйонів переглядів і більше 15 тисяч коментарів.

Зараз Фокіну 20 років, він знімає відео для свого YouTube-каналу, а в соцмережі Instagram ділиться своїми думками і роздумами про життя.

Саша Фокін Фото: instagram.com / sasha_fokin_official

Микита Літвінков

У 2008 році в мережі з'явилося відео зі школярем з довгим волоссям і обідком на голові, який манірно розповідає про харчування у шкільній їдальні.

Цей ролик породив безліч фотожаб і мемів, а його фрази розлетілися на цитати. Серед них "Смачний чай", "Сосісочкі", "Борщ з капустою, але не червоний" і "Взагалі він мене бісить".

Зараз Микиті 26 років. Він відслужив в армії, закінчив теоретико-виконавський факультет і займається музичною діяльністю. Крім музики хлопець захоплюється психологією, психіатрією і нумерологією.

Микита Литвинка Фото: vk.com

Ася Петряєва

Ще одна героїня мемів - Ася Петряєва. У 2010 році інтернет облетіло відео з першокласницею, яку дуже розчарував День знань - 1 вересня.

У 2016 році Ася закінчила школу. Зараз дівчині 22 роки, вона живе на три міста: Калугу, Москву та Рязань. Вона вчиться на філологічному факультеті на вчителя російської та китайської мов, але працювати за професією не хоче.

Фото: vk.com

"Столикий товстун"

У 2003 році в мережі з'явилося фото з пухким хлопчиком. Його ім'я - Цянь Чжіцзюнь, а меми з його зображенням називалися "столикий товстун" і "китайський хлопчик".

Справа в тому, що його сфотографували разом з іншими школярами під час заходу, присвяченого дорожній безпеці. Його зовнішність плюс косий погляд породили безліч мемів, і його навіть стали впізнавати на вулицях.

Фото: pinterest.com

На сьогоднішній день він проживає в Шанхаї, працює на автозаправці та важить 98 кг.

Фото: pinterest.com

Хлопчик в піжамі зі Спанч Бобом

Фото незадоволеного хлопчика в піжамі було опубліковано в 2014 році на Reddit.

Таке невдоволення малюка було викликано тим, що його мама переплутала день, коли дітям повинні були робити красиві фото для альбому з так званим "піжамним" днем, і відправила свого сина в школу в жовто-синій піжамі з зображенням улюбленого героя мультсеріалу - Спанч Боба.

Фото: pinterest.com

Найчастіше даний мем використовується інтернет-користувачами, коли вони обурюються або стають похмурими, наприклад: "Спітнів, поки витирався після душа" або "Коли запитали про те, чи знайшов ти роботу".

Фото подарувало хлопчикові всесвітню популярність, яка пізніше допомогла йому врятувати життя батька: у 8 років Семмі зібрав більше 30 тисяч доларів на операцію з пересадки нирок для свого тата.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео