Лайм

Літні туристи сплатили за мальовничу екскурсію, але приїхали на кладовище - там їм зробили "вигідну пропозицію"

Шахраями зайнялися місцеві органи

У Китаї група літніх туристів поскаржилися на місцеву компанію, співробітники якої обіцяли їм екскурсію "мальовничими місцями", а насправді привезли на кладовище, де зробили "вигідну пропозицію" - купити ділянки під поховання.

Як пише BBC, курйоз стався в місті Чунцин. Співробітники компанії Longyao запропонували туристу недорогу екскурсію і той покликав із собою приятелів. Обіцяючи тур мальовничими місцями, з групи пенсіонерів зібрали по 18 юанів (близько 80 гривень). Незабаром автобус привіз мандрівників на кладовище. Там їм запропонували прогулятися і просто на місці купити собі місце для поховання.

Історія дійшла не тільки до преси, а й до міського Комітету з культури та розвитку туризму. Там з'ясували, що так звана компанія є фейковою і ліцензії на здійснення туристичної діяльності не має.

  • Читайте також на theLime, як у Китаї співробітникам авіакомпанії довелося скасувати рейс і провести ретельну перевірку літака. Все тому, що забобонний пасажир кинув кілька монет до його турбіни. Навіщо? Так роблять, щоб закликати удачу (насправді ні).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео